Merhabalar arkadaşlar, uzun bir zamandan beri formunuzu takip etmekteyim. Yakın zamana kadar (Dün sabah) 1974 mode VWl 1303 City bir aracım vardı ancak yakıt problemi sebebi ile satarak 82 model Dizel bir mk1 aldım. Aracın devrini bugün veya yarın aldıktan sonra resimlerini de sizlerle paylaşacağım...
Az önce de söylediğim gibi uzun zamandan beri formu takip ettiğimden ufak tefek de olsa sizlerden bu araçlar hakkında epeyce bir bilgi edindim. Ancak daha önce hiç dizel aracım olmadığı için ve mk1 ler ile ilgili çok teknik detaya sahip olmadığım için kafamda bir takım sorular var.
Öncelikle araç çok sarsıntılı çalışıyor. Motor ısınınca sarsıntıyı azaltıyor ama kesmiyor. Sanırım biraz da rolantisi düşük hafif gaz verince sarsıntı iyice azalıyor. Sizce bu normal midir? Yani bu araçlar gerçekten bu kadar sarsıntılı mı çalışırlar ?
Bir diğer konu da aracın direksiyonu
spor direksiyon diye tabir edilen küçük direksiyonlardan ancak ben o direksiyonlardan hiç hoşlanmıyorum. Bir adet Golf 3 direksiyonu buldum. Acaba golf 3ün direksiyonu bizim arabaya uyar mı ? Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Zaten arabayı teslim alınca başkaca bir çok konuda sizlerin başını ağrıtmayı planlıyorum umarım sizleri sıkmam