ben bir gün mühendislerle fırsat bulursam hususi soracağım bu logar kapakları asfaltın tam ortasında olmasının özel bir nedeni varmı diye yani Antalya gibi biryerde orta zaten çim den geniş refüş iken oraya yapılamıyormu diye çok merak ediyorum !!
Güzel araba hayırlı olsun
ankara keçiörende emlakçılık yapıyorum işim geregi günde birçok insanla tanışıyorum birgün arabada müşterivar ve süratli bir şekilde logar kapagından geçtim refleks işte bu logar kapagını yapaanın ...... dedim arkadan bir öksürük sesi ve ardından yıllardır ugraşıyoruz ama yinede degiştiremiyoruz dedi ve o an tabi ben dumur oldum .ciddende olmuyuomuş...
önce aracı bas.. sticker sonra
Şu arabayı basmayı o kadar çok istiyorum ki Araba bu kadar yuksekken karlık kırıldı abi daha ne diyim
yere 10cm yakınken ben istanbul yollarında kırmadım, sen oralarda bu işi nasıl başardın
Bunu abime sormak lazım ilk bi yerde çatlak vardı biri tekme atmış dururken yapıştırdık sonra bir gece birde baktım sağ tarafını izmir asfaltına bağışlamış
kııskandıım şimdi bende bi içç çekimm yapııyım bi araa:)
senin abin halletmiş.. benimde peder sağolsun, sağlam bir eğimde karlığın takıldığı bir kaç yuvayı kırmış.. kör topal idare ediyoruz