sunroffu ne yaptınız mete ?
araçta sunroff vardı diye biliyorum.. sonradan yapılmadı
mete kardeş araç on numara olmuş ama belki kucuk bi detay ama gözüme carptı soyliyim ... arkadaki vw logosunu siyah yaptıgın için hiç bisey anlasılmıyo .. o yuzden logoyu cıkart alttaki siyah yuvarlak kaucuk maddenin içini gri folyo ile kapla yada boya ustune mat siyah logoyu yerleştir on numara olacaktır ... ben mesela polo aracımda kırmızı boyıcam ( aracım kırmızı ) senin gibi mat siyah yapcam yada piano black olcak parlak vede cok hos olacak on logodada kararszım ama onden boyayıp iç taraflarını kırmızı yapsammı bilemiyorum ...
Maaşallah
maşallah:) hakkaten çok iyi duruyo bi jantlar takılıp yere basılsında çok başka bişey olucak bu güle güle binersiniz inşallah allah kaza bela vermesin herşeyi dört dörtlük
Mete kardeşim kayalimi tek tek gerçekleştirdin valla ya Hayalimdeki Mk3 ve RENK herşey 4/4 lük helal olsun sana ..Rabbim kazasız,belasız,cezasız mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş..Passat cc ile takas kabul edersen farkı neyse üste veririm haberin olsun )
Maşallah abi çok güzel bi proje yaptın tebrikler İnşallah bizede bu hızda bu güzellikte bir proje nasip olur JANT ne takıyoruz
Eyv hasan ali şu işler bitsin Döşemelerimizide takalım tekrardan cila atılıcak ve yola cıkıcaz sonra bu hafta içinde de yere basıcaz ve şimdilik BBS RA jant takımını takıcaz daha sonra 16'' takmayı düşünüyorum
o zaman daha bi güzel olur işte bu arabanın hakkı 16"
biliyorum da şimdilik buda toparlar biraz fazla para harcadık bu aralar yoksa jettaya RS leri nasıl alırım
mete kardeşim 40 bin kere maşallah... resmen baştan yaratıldı araç... benim araba gözüme çirkin görünmeye başladı vallahi... son halini görmeyi bekliyorum sabırsızlıkla...
Abi avatarındaki fotoyu özelden atar mısın 2 saattir bakıyorum hasta kaldım ya