Gönderen Konu: Golf 3 sport 1.6 aft ile Golf 4 1.6 confortline arasındaki farklar  (Okunma sayısı 21040 defa)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
iki aracıda kullanan bir arkadaşımız tarafından yapılmış güzel bir değerlendirme.
direksiyon solması, kapı kumaşının sarkması ve soyulan plastikler. keşke her sorunun çözümü bunlar kadar basit ve ucuz olsa.

Golf IV için özet olarak söylenebilecek tek şey : zamanının biraz ötesinde bir araç hepsi bu kadar.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2011, 11:59:17 Gönderen: MK-IV 35 »

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
direksiyonun solması kapı kumaşının sarkması ve soyulan plastikler arabamda mevcut
beni acayip rahatsız eden durumlar bunda özellikle plastik aksamla ilgili olarak eski golf serilerinde
böyle feci durumlar yok özellikle golf 5 tamamen rezalet bundada doğaya çevreye saygı babında
kullanılan malzemenin geri dönüşüm cart curt davasına seçilmesi arkadaşta efsane kasa corolla
var araba yeni gibi acayip şekilde bana sarıyor ve ona hak veriyorum :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
golf 4 kullanmadım ama inceledim gerçektende 3 ve 4 arasındaki bu plastik aksam kalitesi bariz ortada

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
ben diğer sorunların hiçbirini kendi aracımda görmedim. olsa bile sorun değil bunlar.
ama plastik aksam soyulması bayanlar ve ufak çocuklar yüzünden oldu, onuda köklü olarak çözdük zaten.
birde bu plastik aksamın soyulması plastik kalitesinin kötü olduğunu göstermez  ;)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
iki aracıda kullanan bir arkadaşımız tarafından yapılmış güzel bir değerlendirme.
direksiyon solması, kapı kumaşının sarkması ve soyulan plastikler. keşke her sorunun çözümü bunlar kadar basit ve ucuz olsa.

Golf IV için özet olarak söylenebilecek tek şey : zamanının biraz ötesinde bir araç hepsi bu kadar.

İlk MK3 1992 senesinde üretim bandından çıktı ve yılın otomobili ünvanına sahip. 4 kasa kötü demem hiçbir zaman ama; iç mekandaki görsellik dışında beni etkileyen başka birşey yok golf 4 te, yani + diyebileceğimiz şeyler kısıtlı.. İlk 4 kasanın 98 yılında üretildiğini düşünürsek "zamanın ötesinde" değerlendirmesini MK3 için kullanmanın daha mantıklı olacağı kanaatindeyim.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
2008 yılında aldığım ilk aracım (golf 4) yaşına ve km'sine rağmen gerçektende beni fazlasıyla tatmin etmişti.
İnsanoğlu birazda nankör onun quattroyla aldattım  >:D  >:D  >:D
quattro

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
ben bütün golfleri severim, hatta herkesin o çok soğuk dediği MK5 Golfü bile.
zamanın ötesi kavramını biraz farklı algılandı sanırım.
98 yılında üretildi tamam ama o yıl üretilen rakiplerinede bir göz atmanı tavsiye ederim.
onların yanında üst sınıf gibiydi golf. üstelik selefine göre oldukça başarılı.
üreticisi tarafından da efsane olarak nitelendirilmiş bir araç. o kadar da olsun ama değil mi?  :)

amacım MK3 ü yermek falan değil, oda güzel makina ama efsane başka  :sevgi:

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
"Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" VW'nin bilindik sloganı. Bütün modeller için bunu kullanabiliriz. tabiiki selefine göre üstünlükleri olacak. Yani Olsun da o kadar:)

Bana şu anda km az yaşı genç 4 kasamı yoksa 97 model 3 kasamı desen tabiki 4 kasa derim. Bir kullanıcı olarak.

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
Alıntı
eğer benim baktığım golf 3  ise debriyaj balatası değişmesi gerekiyordu, benzinde tekleme yapıyordu, gazda benzine göre biraz daha iyi çalışıyordu ancak yine de performansı hoşuma gitmemişti, sahibi araç hakkında hiç bi şey bilmiyordu, sis lambaları için ayrı bir düğmesi vardı. ha bi de dört lastiği değişmesi gerekiyordu. eğer o arabaysa biraz bakıma ihtiyacı vardı. inşallah fiyat konusunda bunları da göz önünde bulundurmuşundur kardeşim.
buyuk ihtimal o sana ne kadar fiyat çektiydi

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
buyuk ihtimal o sana ne kadar fiyat çektiydi

araba hoşuma gitmediği için pazarlık etmedim. ama 13500 tl falan istiyordu.

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
bende 13000 e aldım zaten ama arabada debriyajı iyi sayılır tekerleride yuzde 50 ayrıca  su an benzinde bi tekleme yok buyuk ihtimal sivasın havası ile bi alakası var :)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
kapı kolları için çözümü kaplama yaprak buldum arkadaşlar. bence baya da şık durdu. siz ne dersiniz.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
bence güzel olmuş döşemelerde temizlenirse dadından yenmez :D

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
valla temizlemek için sonax ın döşeme temizleyici köpüğünden de aldım ama henüz denmedim ne kadar temizler ama temizletmekten ziyade biraz bindikten sonra belki yeniletebilirim kapıların döşemelerini. göz zevkini fena halde bozuyor.