Gönderen Konu: Golf 3 sport 1.6 aft ile Golf 4 1.6 confortline arasındaki farklar  (Okunma sayısı 21041 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
döseme ile aynı olsa güzel olurdu ama çalısma güzel tebrikler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
döseme ile aynı olsa güzel olurdu ama çalısma güzel tebrikler

en uygun bu rengi bulabildim ne yazık ki. ama sanırım diğer aksamları da halledebilirsem biraz daha uyumlu olacak. zor olan kısmı havalandırma çerçeveleri. malum elimde bir şablon yok kendim çıkarmaya çalışacağım artık bütün şablonları. teşekkürler  :)

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle

en uygun bu rengi bulabildim ne yazık ki. ama sanırım diğer aksamları da halledebilirsem biraz daha uyumlu olacak. zor olan kısmı havalandırma çerçeveleri. malum elimde bir şablon yok kendim çıkarmaya çalışacağım artık bütün şablonları. teşekkürler  :)
[/quote]

hocam havalandırmalara yapma onun yerine sök boya daha iyi tavsiyem vites kolunun civarı ve kültablasının oraları yapman
teypten bardaklık hizasına kadar uzat da şık olur
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle

hocam havalandırmalara yapma onun yerine sök boya daha iyi tavsiyem vites kolunun civarı ve kültablasının oraları yapman
teypten bardaklık hizasına kadar uzat da şık olur

evet aslında havalandırmaları şöyle bi gözümde canlandırdım da yapılmış halini biraz sırıtır gibi. dediğiniz gibi bardaklıklardan başlayarak küllüğe kadar bulunan aksamları yapabilirim. hem havalandırmalara göre yapması daha kolay. vites kısmına sanırım dokunmam. vites kendi haliyle şık duruyor aslında. yorumlar için teşekkürler... :)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
konsola da yaptım sadece kenardaki kısımlar kaldı onları sökemediğim için daha sonra arabanın üstünde yapacağım. yorumlarınızı bekliyorum.

« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 11:36:37 Gönderen: mehmetcevahir »

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
kaplamaya devam
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
bu kaplama sökülmek istendiğinde nasıl olcak altları ?

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
kaplamanın yapışkanı öyle çok inatçı bir madde değil. kolonya ile silindiğinde iz kalmıyor. tabi sökerken de ısıtırsanız daha rahat çıkar.  :tamamdir
« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 11:58:39 Gönderen: mehmetcevahir »

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
bu tür kaplamaların iç aksamda uygulanmasını pek sevmem ama yapıldığı kısım daha iyi görüncekse o zaman :tamamdir

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 3 sport 1.6 aft ile Golf 4 1.6 confortline arasındaki farklar
« Yanıtla #37 : 18 Haziran 2011, 00:12:53 »
çok güzel bir  konu  açmışsın birader  ben uzun zamandır  girmiyorum  forma  neden se  bilmiyorum  bi aralar  istatistikler  24 saatte  20 saat  gösteriridi  şimdi  ise  baya  oldu 

ilk  MKII  ile başladım sonra  MKIII  sportline  ile devam ettim şimdide  Allah  bana bMKIV  ü  nasip etti 

MKIII  üm 98  son kasa   1,6  aft  idi  tek  sıkıntısı  yaşı  ruhsatta  büyük  gösteriyordu  lakin yolda  anlatılması  imkansız bir  zevkti  o  devir  kadranının   7 leri  gösterirken ki  ivmeleri  beni ve  arabaya  binenleri  hayrete  düşürüyordu

nasıl  anlatacağımı bilemiyorum çok  arıyorum düşündükçe  06 ZNT 19  U

AMA ŞİMDİ  HERŞEY  ÇOK DAHA  FARKLI

yukarıda  ilk  yazıdaki ve  son yazıdaki  herşey 

MKIV  ün
zamanının biraz ötesinde bir araç
olduğunu  söylüyor

Allah  herkese  önce 91 MKII 1,6 TD  sonra  98  MKIII 1,6 sportline sonrada  99 MKIV 1,6  nasip etsin

yaşanacak  otomobiller

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ