Gönderen Konu: Almanya dan gelen Golf III parçalarım.....  (Okunma sayısı 18477 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Almanya dan gelen Golf III parçalarım.....
« Yanıtla #28 : 14 Mart 2011, 00:02:45 »
Dostum 150 € altındaysa sıkıntın olmaz gümrüğe takılsada gidip alırsın yani bende bu işler böyle oluyor benim gümrükteki 1 nuamradan 8 numaraya kadar herkes tanıdık arkadaş bir sıkıntı yaşaamadan alıyorum ne gelse onlardan  ama ben şuana kadar bir sürü şey aldım gümrüğe takılan  tek şey fk dan aldığım ürünler oldu :D 25 € luk bir şeydi
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 16 Mart 2011, 22:53:32 »
Aldım arkadaşlar ürünleri.. ;) Kurtardım daha doğrusu  ;D  >:D Toplam tutarı 150€ üstündeki bütün dosyalar ve her türlü kargo (kutulu ürün) gönderisi gümrüğe takılıyormuş. Antalya'da otomobil parçasıyla ilgili kontrol edilemeyen bir trafik olunca her türlüsünü yasaklamışlar. Bizde bu kapsama takılmışız. Hal hatır soktuk araya, aldık ürünleri bugün.. Normalde PTT'lerdeki gümrük ofislerinde de fatura bedeli üstünden %18 KDV ödeyip alıyormuşsun ürünleri ama Antalya'da olay karışmış, kanser durumuna gelmiş. Bunlarda baktık denetleyemiyoruz, yasaklayın demişler.. Neyse, şimdi sıra geldi montaj bölümüne. bakalım arabayı kesip biçecekmiyiz  :-\

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 17 Mart 2011, 00:17:28 »
ben gaz kelebeginde kaldımya:) abi banada getirtelim:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı bandareee

• en iyi araba senin olandır...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 17 Mart 2011, 16:19:10 »
Dostum 150 € altındaysa sıkıntın olmaz gümrüğe takılsada gidip alırsın yani bende bu işler böyle oluyor benim gümrükteki 1 nuamradan 8 numaraya kadar herkes tanıdık arkadaş bir sıkıntı yaşaamadan alıyorum ne gelse onlardan  ama ben şuana kadar bir sürü şey aldım gümrüğe takılan  tek şey fk dan aldığım ürünler oldu :D 25 € luk bir şeydi
neyi anlatmak istedin sen şimdi burda gümrükte arkadaşlarının olmasının bana ne gibi faydası var onu anlamadım ayrıca hem 150 euro altına bişi olmaz diyosun hemde 25 euroluk mal takıldı diyosun
Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi
Fevza bütün afakını sarmıştı zeminin Salgındı bugün Şark'ı yıkan tefrika derdi
asım

Çevrimdışı HecctoR

• Referee
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 18 Mart 2011, 00:31:13 »
Aldım arkadaşlar ürünleri.. ;) Kurtardım daha doğrusu  ;D  >:D Toplam tutarı 150€ üstündeki bütün dosyalar ve her türlü kargo (kutulu ürün) gönderisi gümrüğe takılıyormuş. Antalya'da otomobil parçasıyla ilgili kontrol edilemeyen bir trafik olunca her türlüsünü yasaklamışlar. Bizde bu kapsama takılmışız. Hal hatır soktuk araya, aldık ürünleri bugün.. Normalde PTT'lerdeki gümrük ofislerinde de fatura bedeli üstünden %18 KDV ödeyip alıyormuşsun ürünleri ama Antalya'da olay karışmış, kanser durumuna gelmiş. Bunlarda baktık denetleyemiyoruz, yasaklayın demişler.. Neyse, şimdi sıra geldi montaj bölümüne. bakalım arabayı kesip biçecekmiyiz  :-\

Dostum çok sevindim. Hayırlı olsun ;)
Referee

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 18 Mart 2011, 11:38:39 »
Saolasın dostum, bende çok sevindim gerçekten. montajlayıp resimleyelim artık arabaları ;)

Çevrimdışı HecctoR

• Referee
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 18 Mart 2011, 17:43:05 »
Saolasın dostum, bende çok sevindim gerçekten. montajlayıp resimleyelim artık arabaları ;)

En kısa zamanda inş.   :tamamdir
Referee

Çevrimdışı 07_VE_313

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 29 Mart 2011, 16:02:03 »
gaz kelebeği bende sebille vardı keşke haberimiz olsaydı ben sağa sola 50 liraya dağıttım,artık genişletme fantazisi yapıyorduk :) sana da tavsiyem boğaz kelebeğinin dilini aldır,acaip artısını göreceksin ;)   abi dilini aldır derken kelebeğinimi kast ediyorsun.. ? birde eğer kelebeğini aldırırsak bu aracın motoru rolantiye nasıl düşecek çok fazla bildiğimden değil yanlış anlamayında ..

Çevrimdışı GTİ MEHMET

• ateş barut YANYANA (gtiMK3 tdi intercool MK2'İM)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk2
« Yanıtla #37 : 20 Eylül 2011, 23:46:52 »
gaz kelebeği bende sebille vardı keşke haberimiz olsaydı ben sağa sola 50 liraya dağıttım,artık genişletme fantazisi yapıyorduk :) sana da tavsiyem boğaz kelebeğinin dilini aldır,acaip artısını göreceksin ;)
gani abi ne gibi faydası var bizim arabanınki alınmışmı dili abi:)) yoksa aldırayım ben söle ne fark var

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 21 Eylül 2011, 00:04:30 »
gaz tepkimen artar Mehmet,seninki orjinal ve sapa sağlam elleme sakın :D sağdan soldan çıkma bişey bulursan ona yaparsın,dili aldırdıktan sonra adaptasyon yaptıman lazım. adaptasyon hem araba için hem de senin için şart :)

Çevrimdışı HecctoR

• Referee
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 21 Eylül 2011, 00:44:01 »
gaz tepkimen artar Mehmet,seninki orjinal ve sapa sağlam elleme sakın :D sağdan soldan çıkma bişey bulursan ona yaparsın,dili aldırdıktan sonra adaptasyon yaptıman lazım. adaptasyon hem araba için hem de senin için şart :)

Ya araçlarımızın adaptasyonu otomatik yani kendisinin yaptığını söylüyor bazı arkadaşlar. Böyle bişey varmı yoksa gidip bilen birine yaptırmakmı lazım?
Referee

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #40 : 21 Eylül 2011, 13:24:36 »
Ya araçlarımızın adaptasyonu otomatik yani kendisinin yaptığını söylüyor bazı arkadaşlar. Böyle bişey varmı yoksa gidip bilen birine yaptırmakmı lazım?

Her kontak açıldığında yapıyor ama temizlikten sonra Bazen tutturamıyor garibim..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı GTİ MEHMET

• ateş barut YANYANA (gtiMK3 tdi intercool MK2'İM)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk2
« Yanıtla #41 : 22 Eylül 2011, 00:27:51 »
anladımm gani abi peki :tamamdir ama önce adaptasyon kendime yaptrımam gerek dediğin gibi şart :)