abi, uyduruyor olmaktan ve seni boşuna heyecanlandırmaktan korkarak yazıyorum, bana mk1 virüsü ilk bulaştığı zamanlarda yani ilk mesaj tarihime bakacak olursam kasım 2007den filan bahsediyorum, adanadan bir arkadaşımın "gel bunu toplayalalım, üzerinde body kit'i filan sağlam duruyor, jantları da çok sağlam, body kit ve jant parasına araba sahibi olursun" dediği bir mk1 vardı, mekanik enjeksiyonlu filan demişlerdi o zaman bana. "araba sanayide bir egsozcunun dükkanında duruyor" demişti, ona benzettim arabayı. satışı filan sıkıntılı olunca girişmemiştim. elemanı aradım sordum, "senin bahsettiğin çamlar bardak oldu" dedi, üç gündür filan sanayide sordurdum arkadaşlara, bilen duyan yok. imkanın varsa kendin bir araştırmaya gir istersen. ben ulaşamadım 3 seneyi geçmiş, dükkan sahibi de yerinde yokmuş. araba.com'da ilanı filan da vardı o vakit belki hatırlayan bilen birileri vardır, belki de benim elemanlar beni sallamadılar, bakmadılar bile, bilemiyorum. adanadan bu konuda yardım edebilecek birileri varsa bir girişim olsun, belki de odur, belki de değildir ama yine de bakmak lazım.