Gönderen Konu: Golf MK 4 2003 Pasific  (Okunma sayısı 67088 defa)

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
Ynt: Golf MK 4 2003 Pasific (Sticker,Kalın Plaka,Çakma Yay)
« Yanıtla #168 : 02 Haziran 2011, 20:05:46 »
belki   ::)
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf MK 4 2003 Pasific (Sticker,Kalın Plaka,Çakma Yay)
« Yanıtla #169 : 04 Haziran 2011, 16:07:30 »
Aracım dün biraz moralimi bozdu.geçen gece dolaşırken dalgınlıkla yüksek bir kasisten hızlı bir şekilde uçtum arabayla.daha sonra alttan ses gelmeye başladı.neyse götürdüm katalizetörün içi dağılmış.sıfırı 1300 tl.tabiki almadım.napsak etsek diye düşünürken tandık bir egzostcu var ona gittim.bir çok seçenek sundu önüme.katalizetörü iptal edip bazı arkadaşların yaptığı gibi düz boru yapalım çekişi de artar dedi.öyle de muayenede sorun çıkartır diye istemedim.katalizetörü iptal edip kaliteli bir susturucu taktık.hem bu şekilde de muayeneden geçebiliyormuş.

bu arada stopları da komple kırmızıya boyadım ilkten hiç hoşuma gitmedi çünkü istediğim kıvamdaki kırmızılığı yakalayamadık.ama şimdi yavaş yavaş gözüme iyi gelmeye başladı çok olumlu tepkiler de aldım.siz ne düşünüyorsunuz?

işte fotolar;

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 01:00:52 Gönderen: Yükselgfb »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: Golf MK 4 2003 Pasific (Stoplar Boyandı)
« Yanıtla #170 : 04 Haziran 2011, 23:50:51 »
Talha kardeşim geçmiş olsun katalizör konusunda arkadaşımda Bora var onunda katalizör ya dolu yada dağılmış durumda performansınıda olumsuz etkiliyo arabanın ya iptal edicez artık yada temizlik tamir yoluna gidicez...

Bu arada Stop konusuna gelirsek eski hali 10 numaraydı bence boyanmış hali biraz basit göstermiş tabi bu benim fikrim  :( kaç kat boyattın çok kat atmışlar galiba nerde yaptırdın bide ?

http://[/img]

bende benim farların sinyal ve geri vites bölümünü boyayıp Abd deki GTi ve Vr6 ların arka stoplarına çevirmeyi düşünüyorum ama kötü olursa diye cesaret edemiyorum en son alcam bi tane siyah stop boyası etrafı bantlayıp bir kat atıcam üstte fotosunu ekledim benim için en kral stop Vr6 stopu  :)
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 00:12:38 Gönderen: rene »

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #171 : 05 Haziran 2011, 00:36:00 »
Talha kardeşim geçmiş olsun katalizör konusunda arkadaşımda Bora var onunda katalizör ya dolu yada dağılmış durumda performansınıda olumsuz etkiliyo arabanın ya iptal edicez artık yada temizlik tamir yoluna gidicez...

Bu arada Stop konusuna gelirsek eski hali 10 numaraydı bence boyanmış hali biraz basit göstermiş tabi bu benim fikrim  :( kaç kat boyattın çok kat atmışlar galiba nerde yaptırdın bide ?

bende benim farların sinyal ve geri vites bölümünü boyayıp Abd deki GTi ve Vr6 ların arka stoplarına çevirmeyi düşünüyorum ama kötü olursa diye cesaret edemiyorum en son alcam bi tane siyah stop boyası etrafı bantlayıp bir kat atıcam üstte fotosunu ekledim benim için en kral stop Vr6 stopu  :)

Teşekürler Eren.bence arkadaşın benim yaptığım gibi yapsın yeni katalizör borada da 1300 civarlarındadır bence.
stoplar tam istediğim kıvamda olmadı daha vişne kırmızısı (orjinal stop kırmızısı) gibi olması lazımdı ama olmadı.kaç kat attı bilmiyorum atatürk sanayide tanıdıklarım var 2 tane birinin işi vardı öbürüne yaptırdım.baktım olmadı temizletirim zımparayla.
resmini koyduğun stop güzel ama bence en iyi stop golf 4 için hella magic colours kırmızı olanı.harun abide olan stop.
aylarca o stoptan aramıştım bulamamıştım.daha sonra benim konuda 3.sayfada gözüken kazada kırılan stopları almıştım.
o stoplardan bi tane daha buldum 250 tl istiyolar.biraz beli doğrultursam ondan alırım sanırım yine ya da almanyadan hella magic getirtirim.
bence boyatma sonradan boyayla şekil a da gözüktüğü gibi olmuyor. :D

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #172 : 05 Haziran 2011, 00:44:28 »
Teşekürler Eren.bence arkadaşın benim yaptığım gibi yapsın yeni katalizör borada da 1300 civarlarındadır bence.
stoplar tam istediğim kıvamda olmadı daha vişne kırmızısı (orjinal stop kırmızısı) gibi olması lazımdı ama olmadı.kaç kat attı bilmiyorum atatürk sanayide tanıdıklarım var 2 tane birinin işi vardı öbürüne yaptırdım.baktım olmadı temizletirim zımparayla.
resmini koyduğun stop güzel ama bence en iyi stop golf 4 için hella magic colours kırmızı olanı.harun abide olan stop.
aylarca o stoptan aramıştım bulamamıştım.daha sonra benim konuda 3.sayfada gözüken kazada kırılan stopları almıştım.
o stoplardan bi tane daha buldum 250 tl istiyolar.biraz beli doğrultursam ondan alırım sanırım yine ya da almanyadan hella magic getirtirim.
bence boyatma sonradan boyayla şekil a da gözüktüğü gibi olmuyor. :D

aynen öyle dostum haklısın boya parlaklığını alıyor farın içinde yansıyan reflektörlerin üstü kapanıp matlaşınca bi garip oluyo en iyisi değiştirmek..eski haline getirmek mümkünmü peki boyadan sonra ?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #173 : 05 Haziran 2011, 00:52:33 »
 :'(

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #174 : 05 Haziran 2011, 00:59:42 »
aynen öyle dostum haklısın boya parlaklığını alıyor farın içinde yansıyan reflektörlerin üstü kapanıp matlaşınca bi garip oluyo en iyisi değiştirmek..eski haline getirmek mümkünmü peki boyadan sonra ?

İşi iyi bilen biri yapabilir.kağıt gibi çok ince zımparalar var stoba zarar vermeden yavaş yavaş boyayı alıyor.
benim boyattığım kişi yapıyor ben de uğrucam sanırım yanına  :)

:'(

;D

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #175 : 05 Haziran 2011, 01:08:21 »
daha önce de dedim, pacific stopları golf için mevcut stoplar içinde en iyi 2. seçenek bence.İlki hella magic tabi ki :)

zevk meselesi tabi de o ortası siyah hali, kırılan stopların olduğu halinden bile daha iyiydi bence.

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #176 : 05 Haziran 2011, 10:56:04 »
daha önce de dedim, pacific stopları golf için mevcut stoplar içinde en iyi 2. seçenek bence.İlki hella magic tabi ki :)

zevk meselesi tabi de o ortası siyah hali, kırılan stopların olduğu halinden bile daha iyiydi bence.
katiliyorum :(
ADK

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #177 : 05 Haziran 2011, 11:28:09 »
Eren, bende o stoplardan istiyorum. Boyama yaparsan yada alırsan görmek isterim  :D
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 11:28:29 Gönderen: odyseuss »
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #178 : 05 Haziran 2011, 15:37:43 »

katiliyorum :(

Ben de katılıyorum  :D ama o kırılan stoplarım daha iyiydi folyolu halinden.
stobu mahfetmeden bi zımpara atıp temizleyelimde sonra ortaya yine folyo atarım eski haline dönerim.  :)

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
quattro

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #180 : 05 Haziran 2011, 20:28:44 »
Ağlamayın için burkuluyor Hakan  ;D

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #181 : 05 Haziran 2011, 20:29:58 »
Talha kardeşim öbür hali daha güzeldi,bu pek uymamış. ::)
Zımparalama işi biraz zor eskisi gibi olmayabilir.
Yeni stop alacaksın artık.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.