Selam arkadaşlar sormayın başıma gelenleri arka camın su temizlemesine bastığımda bagaj kilidine doğru su akıyordu bende şu işi bi çözeyim dedim ve döşemeyi söktüm baktım ki yukarı çıkan fıskiyenin içinden geliyor bi de ona el attım hay atmaz olaydım sudan dolayı metal küçük borusu çürümüş ve elimde kaldı neyse dedim yenisini alır takarım dedim 2 3 saat sanayide gezdim bulamadım ve en son servise gittim ne deseler beğenirsiniz bu küçük parça yedek parça listesinde geçmiyor bunun için komple arka silecek motoruyla beraber alman lazım kafayı yiyecem yaa küçücük bi şey için bu kadar masraf edilir mi şimdi sizden ricam başına böyle bi olay gelen arkadaşım var mı varsa nasıl bi çözüm buldunuz aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
peki tamamının fiyatını sordunuz mu?benim arka silecek bozuldu. galiba dişlileri kırıldı. yıkama makinasına girmiştim arka sileceği yukarı doğru zorlamış sanırım o da sileceği bozdu. acaba sorun nedir?
Ah o makinalar bir kere bile girmedim şimdiye kadar
yıkama makinesi değil zımpara makinesi onlar
kısaca silecek boşta dönüyor. bu sorunun çözümü nedir acaba arkadaşlar?
bence dişli kırılmamıştır dostum sileceğin altında frezeli bi sarı dişler var onları sıyırmıştır sileceğin dışından halledilebilir bence iyi bi ustaya gidersen bi de sorunu hallettim yukarı çıkan metal boru bi anten kalınlığındaydı bi radyo anteni buldum ve ona denk gelecek şekilde kestim benim metal parçaya yapıştırıcı ile yapıştırdım valla bi haftadır kullanıyom en ufak bi sızıntı olmadı