Gönderen Konu: Vw golf 4 Şarj dinamosu ...  (Okunma sayısı 21525 defa)

Çevrimdışı Avenue1907

• това не e кола ; това е голф ! ...
    • Profili Görüntüle
Vw golf 4 Şarj dinamosu ...
« : 14 Mart 2011, 16:58:45 »
Arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum pek yazmasamda ... Neyse sorunuma geleyim

98 model golf 4 1.9 tdi otomatik arabam var maşallahı var ikinci el almama rağmen 5 sene içeresinde şanzımandan başka problem çıkarmamıştı ; yurt dışında öğrenciyim 1 ay önce tatil niyetine gitmiştim yurt dışında göstergede akü ışığı yandı ve de hiç sönmedi her neyse takviye falan yaparak götürdüm bilmediğim bir servise yurt dışındayım kimi nerden bileyim . Şarj dinamosu değişçek dediler uçuk fiyat çıkarttılar malum öğrenciyim bunlara imkanım yok dedim o zaman dediler tamir edelim 120 milyon a tamir ettirim sonra adam garanti falan zaten vermedi bunu göze alarak tamir ettirdim sorun giderilmişti mutluydum döndüm Türkiyeme
bugün öğlen arabayı bi çalıştırayım 1-2 tur atayım dedim can sıkıntısından . Ama yine akü ışığı sönmedi hiç hemen ustama gittim ustam izinliymiş yarın gelcekmiş yarına kadar bekle dedi dayanamdım tabi pederin arkadaşı fiat servisinin müdürü oraya götürdüm bi baksınlar diye orda baktırdım şarj dinamosu gitmiş dediler yeni alman lazım dediler ; şimdi başıma geçen tamir ettirdim bu olay yine geldi yine tamir ettirip bu olayın gelmesini istemiyorum . Acaba çıkma parçalaramı baksam yarın yoksa yine tamir mi ettirmeye kalksam ? Yeni almak olayını akla bile getirmiyorum öğrenciyim maddi durumum el vermez .

Bursada yaşıyorum acaba tavsiye edebileceğiniz çıkma bulabileceğim bir yer veya 0 ını alabileceğim bir yerleri söyleyebilirseniz teşekkür ederim arkadaşlar . 
това не e кола ; това е голф ! ...

Çevrimdışı Avenue1907

• Profili Görüntüle
Ynt: Vw golf 4 Şarj dinamosu ...
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2011, 17:05:05 »
1 ay önce tamir ettirmiştim onu yazmayı unuttum şimdi yarın yine koşturcam vede günlerim çok sıkıntılı . 17 sinde arabamın süresi bitiyor yurt dışına çıkarmam lazım .

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2011, 17:07:23 »
vallahi arkadaşım imkanını zorlasanda sıfırını alsan bence daha iyi olur diyorum. yoksa 120-120  nereye kadar.  böyle daha zarar edersin.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2011, 17:09:17 »
çıkma güzel parça bulursan onuda kullanabilirsin sıfırına ucuk rakam çıkabilir.
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2011, 17:12:01 »
şarj dinamosu tr de ne kadar acaba?
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2011, 17:12:39 »
gecmıs olsun kardes hayatımda ılk defa dızel golfun sanzıman arızasını duyuyorum:D tr de o kadar pahalı degıldır cıkma dusunursende yardımcı olabılırım

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2011, 17:14:53 »
gecmıs olsun kardes hayatımda ılk defa dızel golfun sanzıman arızasını duyuyorum:D tr de o kadar pahalı degıldır cıkma dusunursende yardımcı olabılırım

sarj dinamosu alper sanzıman değil :)

Yunus EMRE

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2011, 17:16:46 »
sarj dinamosu alper sanzıman değil :)
konuyu açan arkadaş bugüne kadar şanzımandan başka problem çıkarmamıştı demiş syn moderatör  :D
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı Avenue1907

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2011, 17:17:38 »
Hocam valla araba benden önce hor kullanılmıstı bu belliydi fiyatıda ucuzdu o yüzden kandık biraz ama adam akıllı komple bir bakımla eskisinden daha güsel olmustu 5 sene içeresinde ufak tefek bir çok sorun cıktı ama asıl sorun diyebileceğim sadece şanzıman sorunu cıktı büyük onuda 1 sene önce yaptırmıstım baya yüklü miktar karsılıgında . Arabamdan cok memnunum ama bu şarj dinamosu işi kafamı cok bozdu en temizi sıfırını almak ama ne diyeyim inanın imkanı yok sıfırını almamım . Ailemden çok maddi gelir desteği alamıyorum o yüzden kendi çapımda tamir ettirebiliyorum . Şuan düşüncem şöyle yarın ustama gidip onla çıkma cılara bakıp ordan bir çıkma parça alıp ustama taktırmak en mantıklısı o gibime geliyor . 17 sinde arabamım Türkiyede kalma süresi bitiyor en gec 17 si gece çıkarmam lazım arabamı yoksa ceza yicem bu yüzden yarın çok önemli benim için zamana karşı yarışıyorum hemde cebime karşı . Acaba  çıkma parçalar da yardımcı olabilirmisiniz ?

Çevrimdışı Avenue1907

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2011, 17:19:43 »
İnternette çok çeşitli fiyatlar şarj dinamosu hakkında kafa kalmadı valla .

Çevrimdışı Avenue1907

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2011, 17:20:46 »
Arkadaşlar şanzıman sağlam şimdilik şanzımanda sorun yok :) Sorun şarj dinamosu  :'(

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2011, 17:22:22 »
kusura bakma geyik oldu kısa süre alper yardımcı olur elinde saglam varsa güzel yollayabilir yada izmirde sanayilerde ki çıkmacıları dolaş bugun

Yunus EMRE

Çevrimdışı Avenue1907

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2011, 17:23:19 »
Bursadayım usta :) bursada varmıdır tanıdık cıkmacılar acaba ?

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Mart 2011, 17:23:46 »
kusura bakma geyik oldu kısa süre alper yardımcı olur elinde saglam varsa güzel yollayabilir yada izmirde sanayilerde ki çıkmacıları dolaş bugun
Bursadayım usta :) bursada varmıdır tanıdık cıkmacılar acaba ?
:D ;D :t
MK-IV- Comfortline