Gönderen Konu: BORA piyasasý ne alemde..  (Okunma sayýsý 21791 defa)

Çevrimdýþý tarihcifss

• Ýleti: 314
  • BORA 1.6 COMFORTLÝNE....
    • Profili Görüntüle
BORA piyasasý ne alemde..
« : 15 Mart 2011, 18:12:12 »
arkideþleeee 2000 BORA 1.6 COMFORT 8 V.. - Gümüþ Gri  - kaporta hiç bir olumsuzluk yok.(sol çamurluk sinyali çevresinde el kadar yüzelsel boya varmýþ)  -  kadife döþemeler tertemiz iz yýrtýk hiçbiþey yok  -  kalorifer ptekleri aynen saðlam o ince ýzgara kapaklarda sapasaðlam  -  LPG atiker iþlenik  -  park sensörü eklenmiþ  -  gerisi malum comfort iþte..ne eder? baþka bir forumda konuþtuk ama bence biraz düþük söylediler fiyatý aldýðýmdan bile düþük söylediler..ben 19.300 aldým ankara arabasý.satarken daha yüksek satmayý düþünyorum ederi nedir? piyasa bilir arkadaþlar yorumlarýnýzý bekliorum
BEÞKAZALI tarihcifss

Çevrimdýþý freegane

• Ýleti: 2417
    • Profili Görüntüle
Ynt: BORA piyasasý ne alemde..
« Yanýtla #1 : 15 Mart 2011, 18:58:15 »
Al-Satçýmýsýnýz?

Çevrimdýþý nesquik

• Ýleti: 902
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #2 : 15 Mart 2011, 19:35:45 »
KERDEÞ BEN 2001 TRENDLÝNE ALACAKTIM 17'YE ALMADIM VAZGEÇMÝÞTÝM.
PÝYASASI 18 CÝWARI ARACIN TEMÝZSE 19U GÖRÜR DÝYE TAHMÝN EDÝYORUM...
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beðenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdýþý braveheart53

• Ýleti: 938
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSÝ 160 HÝGLÝNE
« Yanýtla #3 : 15 Mart 2011, 19:44:38 »
daha yüksek satman üzgünüm ama imkansýz... benim bir arkadaþým 65 binde tamamen orjinal garaj arabasý aldý 2001 model verdiði para 18250. her ne kadar da vw olsa hiçkimse 20 bin verip standart 2000 model bir arabaya binmez diyorum. ben 83 model mk1 binicisiyim ama param olmadýðý için biniyorum. 20 bin liram olsa her ne kadar da vw fanatiði olsamda 2000 model boraya o parayý vermem. haa olurda çok meraklýsýný bulursun felan o zaman belki. tamamen þahsi görüþüm kardeþim sakýn kýrýlma.

Çevrimdýþý ALPER.

• Ýleti: 4148
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #4 : 15 Mart 2011, 20:35:51 »
2005 sunrooflu otomatik vites brc kitli sýfýr sorunlu orjinal 105bin kmde sadece sað arka çamurluk 4 parmak boyalý pacific "extra" boramý yaz dönemi olmasýna raðmen 24e sattým

Çevrimdýþý tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanýtla #5 : 15 Mart 2011, 23:46:50 »
AL-BÝN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým..da ben alýrken çok aradým bunun fiyatý mantýklý geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalý ya vuruk kýrýk biþey çýktý..bunu da alýrken gayet uygunmuþ gibi geldi bana..ama þimdi forumlardaki fiyatlara bakýyorum daha düþük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iþtir anlamadým..
BEÞKAZALI tarihcifss

Çevrimdýþý freegane

• Ýleti: 2417
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #6 : 16 Mart 2011, 00:08:36 »
AL-BÝN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým..da ben alýrken çok aradým bunun fiyatý mantýklý geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalý ya vuruk kýrýk biþey çýktý..bunu da alýrken gayet uygunmuþ gibi geldi bana..ama þimdi forumlardaki fiyatlara bakýyorum daha düþük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iþtir anlamadým..

Boya iþine karýþmam biþeyde diyemem sonuçta aldýðýnýz araba 11 yýldýr sokakta.Sahibinden comdaki fiyatlara gelince tanýdýðým çoðu insan sizin gibi MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým diye düþündüðünden 18 liraya araba alýyor bi süre sonra 21-22 yazýyor koyuyor ilanýný sahibindene. paramý veriyor sanki çýkarsa biri 2 lira kar yeter diyor baþka bi tane alýrým diyor. Anlýyacaðýnýz oltayý salýyor denize sazan bekliyor  ;)
« Son Düzenleme: 16 Mart 2011, 00:09:37 Gönderen: freegane »

Çevrimdýþý tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanýtla #7 : 16 Mart 2011, 00:12:25 »
eet biraz av meselesi ben de öylesine koydum zaten ilana..zaten bir hafta içinde kaldýrdým edirneden bir dallama sinir edici bir mesaj yazmýþ kaldýrdým ilaný sahibinden de yok artýk..ama çekersem yine 20den aþaðý kesinlikle koymam..satýlýr satýlýr çok ta týn.gýrtý..
BEÞKAZALI tarihcifss

Çevrimdýþý deepak_kumar

• Ýleti: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #8 : 16 Mart 2011, 18:06:16 »
2005 model 1.6 16v bora pasific sahibiyim . aracým 31.000 km de
sanýrým 2005 son bora modeli 2006 lar jetta oluyor , 17- 18 bin tl demiþsiniz 2000-2002 model araçlar için normal bi fiyat.

Çevrimdýþý nesquik

• Ýleti: 902
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #9 : 16 Mart 2011, 21:10:23 »
gerçi millet alýcý olunca fiyatý düþürdükçe düþürüyo satarkende yükseltiyor..
þahsen bende þu an alacak olsam örn 20.000 tl deðerindeki aracý 18-19 a almaya çalýþýrým.
iþ satmaya gelince þöyle temiz böyle temiz diye 21-22 ye yolcu etmeye çalýþýrým
ne yaparsýn insanoðlu böyle, hayat böyle... :) :)
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beðenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdýþý tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanýtla #10 : 16 Mart 2011, 21:30:34 »
aynen öyle nesquik..alýrkene düþürmeye çalýþtým anca 19.300 ama satarkene kaskonun parasýný bile çýkarayým diye düþünüyorum..:D..gerçi biraz daha az yaksa en az 5-6 sene binmeyi düþünürüm..BORAyý cidden  çok seviyorum..duruþu bile karizme yahu...tam müslüman iþi..
BEÞKAZALI tarihcifss

Çevrimdýþý barthez

• Ýleti: 809
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #11 : 17 Mart 2011, 10:06:51 »
yaklaþýmlar düþük fiyattan alma yüksek fiyattan satma olunca
ikinci el piyasasý kilitleniyor türkiyede sýfýr otomobil satýþlarý
rekor kýrýyor bindiðim araçtan sonra ikinci ellerdeki fahiþ gördüðüm
fiyatlardan dolayý kesinlikle sýfýr alacaðým 11-12 yaþýnda arabalar için
bence fiyatlar yüksek :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdýþý apsimati

• Ýleti: 244
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #12 : 17 Mart 2011, 17:49:32 »
Kasko Değer Listesi | Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği

bence belirleyici olan bu olmalý bunun üstüne aracýn durumuna göre bi pazarlýk yapýlabilir...
gerisi spekülasyondur..
.hele internetteki fiyatlar  :t

Çevrimdýþý R-Line

• Ýleti: 2208
  • Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #13 : 17 Mart 2011, 18:38:15 »
kasko deðeri bence belirleyici olamaz.
birincisi otomatik boranýn kasko deðeri daha fazladýr, ancak otomatiðin piyasasý daha düþüktür.
ikincisi diesel boranýn kasko deðeride yüksektir, ancak vergiden ötürü piyasasý kasko deðerinden düþüktür.
üçüncüsü ise aracýn km, kaza, boya vs durumu her araçta farklý bir durum söz konusu.