işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
inşallah buluruz hosbuldum tşk ederım göğüslüğüde bi araştıralım daha yazan cvp veren arkadaslar olur yustdısındanda olabılır yeterkı bulalım
Selçuk abi satıyodu gayette temizdi 300TL'di sanırım
+1453 temizlik konusunda maaşallahı vardı
chiko aramıza hoş geldin.bende ikinci el bir göğüslük var işini görürüse uygun fiyat yaparız nakliye de ödemezsin. önümüzdeki pazartesi nazilliye gelicem yanımda getirebilirim. 15 günde 1 pazartesi günleri nazilli ye geliyorum. yedek parça konusundada izmirden yardımcı olurum . tanıdığım parçacılar ve çıkmacılar var.
Autostyle MotorsportCrazyquiff's Mk1 GolfAuto Ersatzteile & Kfz-Teile Shop. Günstige Autoteile bei teilesuche24.deArkadaşlar sitenin yeni üyesiyim ısmım huseyın mk1 toplamak ıstıyorum yaza kadar öğrencıyım cok bı degısıklık yapmıcam arabada yedek parça olarak sıfır yedek parçaları Tr de satan varmı yabancı sıtelerde buldum ama yabancı dilim hiç yok cevırıcıyle anladıgım kadarıyla baktım yabancı sıtelerden alıs verıs yapanlar varmı ?ve bana : göğüslükön ve arka tanponpanjur artı farlarkapı kolları belli baslı bu parçalar lazım fıyatları nelerdır bulma olasılıgı nedir arastırma yapıyorum toplamaya gecıcem yakında bılgılendırrsenız sevınırm tşkler
kardeşim öncelikle hoş geldin aramıza.erci kanki sitede benim karbüratör 301 euro bayağı uygun bir siteymiş ya 200 lira verene veriyorum haa....Items
selçuk abinin göğüslük bende, daha takamadım.çıkanı verebilirim...