Farklı bir başlık olarak açtım konuyu,bu başlık beni tanıyan arkadaşlarım için,diğerleri üzerine alınmasın. Son dönemlerde eskiden büyük bir hevesle girip takip ettiğim vwtr.net artık maalesef eski tadı vermiyor. Eskiden bu forumda çok kaliteli insanlar vardı,hala var bir kaç tane ama çoğunluk maalesef bu standartlara uymuyor. Eskiden bilgi birikimi vardı,paylaşım vardı destek vardı istek vardı bu forumda ama o eski arkadaşlar birer birer sessizce forumdan kopup gittiler. Son dönemlerde sitede maalesef bilgi paylaşımı diye birşey kalmadı.Bu forumların amacı ortak hobileri olan insanları bir araya getirmektir ancak şu an forumumuzun geneline baktığımda bırakın hobi için arabalarıyla uğraşan insanları görmeyi arızalı arabasını yaptırmaktan kaçan insanlar var. Mantalite zevkten çıkmış durumda,herkes arabamı nasıl en az masrafla kurtarırım,en ucuza nasıl alır en çok nasıl kar ederim diyen al-satçı zihniyetlerle dolmuş.Hiçbirşey bilmeyip bilenlerede saygı duymayan insanlar çoğalmış.Yardımlaşma ve dayanışma kalmamış. Forumda bu tarz insanlarla sıkça karşılaştığımdan artık dayanamaz hale geldim,zaten dönem dönem bu tarz insanlarla karşılaştıkça dayanamayıp takıştığım oluyordu ancak son zamanlarda bu tarz insanların sayısı çoğaldığı için benimde tartışma potansiyelim yükseldi.Bu sebeplerden dolayı hem çok sıkıldığımdan hem de forumun huzurunu korumak açısından forumdan ayrılmaya karar vermiş durumdayım.
Beni tanıyan ve bilen arkadaşlarım nasıl olsa bana nasıl ulaşabileceklerini biliyorlar. Kendinize iyi bakın...