[email protected] bekliyorum tesekkurler.[/quotYİĞİT kardeş mail ini attım bu sabah kusura bakma biraz geç oldu . yarında fiyat konusunu bir araştırırım çünkü yarın akhisar a gidicem.
YİĞİT kardeş mail ini attım bu sabah kusura bakma biraz geç oldu . yarında fiyat konusunu bir araştırırım çünkü yarın akhisar a gidicem.
tesekkurederim ilyas, resimlere baktım guzel tek eksigi tek kapı olması, bakalım dun bizde bir yerde bulduk anlaşmak uzereyiz olursa insallah haber veririm saygılar
Manisa Akhisarda bir tane dizel toplandı yeni. metalik gri çift farlı. satacaklarını söylemişti boyacı dikkatimi çekmişti. bende topladığım için. resimlerini çekmiştim satılacağı için .forumdaki arayanlar için.
hadi ya? ben Akhisar'dayım. kaça satılıyor? veya duruyor mu hala? irtibat kiminle nasıl kurulur?bu arada bu mesaj vasıtasıyla sadece sana değil tüm VW tutkunlarına açık davetim olsun. yolu Akhisara düşen, içinden geçen herkes benimle bir ügn önceden irtibata geçerse bir çay içmeye davetlidir.
hayırlı olsun yiğit bey dizel değil mi öyle bir dizel daha aramıza katıldı diye sevineceğimde
hidrolik direksiyon işine hiç bulaşmayın bence maliyeti çok yüksek ki sağlıklı bir direksiyon olduğunda pekte aranmıyor h.d. benim kanım merkezi kilit 80 liraya 4 kapıya bağlıyorlar geçen hafta sormuştum kaliteli sustalı kumandalı ile birlikte toplam 160 liraya alarm dahil hemde
deşiklik olur diyorum. daha kafamda değişik şeyler var ama yapabilirsem. ama yaparım