Gönderen Konu: vazgeçilmiyor....  (Okunma sayısı 9347 defa)

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
vazgeçilmiyor....
« : 20 Mart 2011, 14:46:09 »
abiler geçen hafta 2000 model golfümü sattım bi anda öyle gidiverdi araba. akşamına nasıl hastayım yatak döşek görseniz dudağım falan uçukladı iki gün yataktan çıkamadım daha yeni kendime geliyorum. bugün araba pazarına gittim baktığım tek araba yine golf :) bitane vardı aşık oldum resmen 2004 sunrooflu çok temiz konuştuk sahibiyle telefonunu falan aldım yarın bi gösteriyim ustaya diyorum ne dersiniz? araçtal lpg yok sahibi pek uyumlu değil bunlara lpg dedi acaba lpgli kullananlar varmı bilgisi olan bu konuda?

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ynt: vazgeçilmiyor....
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2011, 15:24:46 »
uyumlu değil dediği FSI mı. öyleyse evet değil ama takan yerler var diye biliyorum ama ne kadar dikiş tutuyor orasını bilemem. ayrıca 5 kasa alıcaksın galiba?
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2011, 15:31:41 »
yok yok golf 4 pasific 2004 model 16 valf 1.6

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2011, 16:01:57 »
gayet uyumlu lpg aynı motoru boralar da kullanıyorlar bende var lpgli cok ta verimli  :tamamdir

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2011, 16:03:04 »
inşallah kaçırmam şu arabayı....

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2011, 19:39:31 »

aynı araç var bende dostum, aralık başı aldım,, hatasız sunroof lu 2004 pasific gümüş gri.... lpg yoktu ben taktırdım BRC marka gayet memnunun performans ve yakıt durumu ve uyumu harika ş.içi 200 yakıyor ş.dışı henüz ölçüm yaoamadım ...ben pazarlıklı 23250 ye kapatmıştım sonra lpg taktırdım bilgin olsun ... boya veya değişen yok asla 102.000 deydi araç aldığımda ...

varmı başka sormak istediğin ? :)

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2011, 20:38:15 »
sağolasın kardeşim bende brc taktırmayı dşünüyorum. benim araç 60binde sahibinin dediğine göre trigeri baskı balatası aküsü lastikleri yeni değişmiş gayet temiz duruyodu 24500 istiyorpazarlık yapmaya niyeti yok pek valla üçüne beşine bakmayıp alıcam yarın olsun diye bekliyorum :) bi sene golf kullandım aslında az çok biliyorum kronik sorunlarını ama pasificlere özel bi arıza çıkıyormu hiç? bide sanırım bunlarda yağmur sensörü yok dimi comfortlinedan eksik olarak? istanbul anadolu yakasında ii bi lpg ci varmı arkadaşlar taktıran oldumu hiç?

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2011, 21:50:00 »

Hiç bir problem çıkmaz benim de aracım pasific yeni aldım ve alır almaz lpg taktırdım hiç bir sorun yok şu anda.
yeterki işini bile bir usta yapsın montajı  :tamamdir

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2011, 23:52:26 »
sağolasın kardeşim bende brc taktırmayı dşünüyorum. benim araç 60binde sahibinin dediğine göre trigeri baskı balatası aküsü lastikleri yeni değişmiş gayet temiz duruyodu 24500 istiyorpazarlık yapmaya niyeti yok pek valla üçüne beşine bakmayıp alıcam yarın olsun diye bekliyorum :) bi sene golf kullandım aslında az çok biliyorum kronik sorunlarını ama pasificlere özel bi arıza çıkıyormu hiç? bide sanırım bunlarda yağmur sensörü yok dimi comfortlinedan eksik olarak? istanbul anadolu yakasında ii bi lpg ci varmı arkadaşlar taktıran oldumu hiç?
yağmur sensörü yok, ben çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım aldığımdan bu ana dek .. sunroff olması çok hoş bir avantaj, yazın keyfini çıkarıcaz :) alırken güzelce baktırmanı tavsiye ediyorum .. satan kişi zaten çok fazla iniyorsa pazarlıkta arabada birşey vardır,, araç içine sinerse pazarlık sünnettir diye kap elini adamın .. :) kıştan beri fiyatlar dolar sebebiyle az arttı, 23 küsürlere inerse ve arabada temizde dediği gibi ağır bakımı yapılmışsa bence masrafın sadece BRC taktırmak olur ... A2 mühendislik TÜRKİYE distribbütörü onun yetkili bayiilerine taktır gönül rahatlığıyla kullan dostum .. haydi hayırlı olsun şimdidenn ..

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2011, 23:54:29 »
eyvallah sağolasın :)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2011, 22:29:58 »
Kim demişse yanlış aksetmiş benim 2 yılı devirdi lpg ile birde üstüne üstük atiker var.Gayet uyumlu lpg'ye.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2011, 19:45:10 »
arabayı gösterdik doğuş otodan ekpertizini aldık... yürüyeni motoru şanzımanı cartı curtu hatasız ama gelin görünki sahibinin iki yerinde lokal boya var dediği arabada tavan ve kaput hariç boya heryerinde çıktı.. nasıl oluo bu arkadaşlar adam ısrarla boya olmadığını söylüyor? vernik fln atılmış arabaya boya koruma bi sürü işlem yapılmış onlar etkilermi boyayı?

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2011, 19:52:45 »
yok abicim ne verniği yaaa.  >:( alakası yok.  sen arabayı aldınmı peki.  aldıysan eğer      -1000 tl deseydin keşke. bide fırça atsaydın  :bekleriz:

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2011, 19:56:53 »
yok arabayı almadım daha sahibiyle konuşamadık.. ayıp bişey yaaaaa