sağolasın kardeşim bende brc taktırmayı dşünüyorum. benim araç 60binde sahibinin dediğine göre trigeri baskı balatası aküsü lastikleri yeni değişmiş gayet temiz duruyodu 24500 istiyorpazarlık yapmaya niyeti yok pek valla üçüne beşine bakmayıp alıcam yarın olsun diye bekliyorum bi sene golf kullandım aslında az çok biliyorum kronik sorunlarını ama pasificlere özel bi arıza çıkıyormu hiç? bide sanırım bunlarda yağmur sensörü yok dimi comfortlinedan eksik olarak? istanbul anadolu yakasında ii bi lpg ci varmı arkadaşlar taktıran oldumu hiç?
yağmur sensörü yok, ben çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım aldığımdan bu ana dek .. sunroff olması çok hoş bir avantaj, yazın keyfini çıkarıcaz
alırken güzelce baktırmanı tavsiye ediyorum .. satan kişi zaten çok fazla iniyorsa pazarlıkta arabada birşey vardır,, araç içine sinerse pazarlık sünnettir diye kap elini adamın ..
kıştan beri fiyatlar dolar sebebiyle az arttı, 23 küsürlere inerse ve arabada temizde dediği gibi ağır bakımı yapılmışsa bence masrafın sadece BRC taktırmak olur ... A2 mühendislik TÜRKİYE distribbütörü onun yetkili bayiilerine taktır gönül rahatlığıyla kullan dostum .. haydi hayırlı olsun şimdidenn ..