ben sunu merak ediyorum ... hangi lpg ciye sorsam pololarda daha dogrusu bizim bu kasalarda özellikle 1,6 motorlarda stop etme olayı cok oluyomuş ... gerçi bugun bi tanesi lpg taktıktan sonra yeni bi bogaz kelebegi koyarsan gazıda iyi ayarlarsan problem azalır dedi ama bilmiyorum valla ... herhalde aracımı satıp clio hb falan alcam bizim araç haricinde diger markalarda hiç boyle problem duymuyorum ...
stop olayı bende sadece yolda 40 civarı gidince vitesi boşa alınca oldu bir ara..ondada sorun boğaz kelebeğindeymiş temizlenince düzeldi..
ATİKERDE sorun yaşayan varmı var evet benim çevremdede başka marka araçlarda yaşayanlar gördüm..POLO olarak taktıran bir arkadaşım vardı oda sorun yok demişti o sıralar ama..birde passat kullanan bir arkadaşım ATİKER 1600 CC araçlara kadar güzel ve sorunsuz dedi..suan 2000 CC passat kullanıyr ve atiker taktırmış verim alamamış sonra değiştirdi..Böylede bir durum var
dediğim gibi sanırım birazda sans işi galiba ama ben sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar..tavsiye edermiyim evet ederim..ama kesinlikle kimin taktıgı önemli..