Gönderen Konu: RedShark projesi başlıyor !!!!!  (Okunma sayısı 22378 defa)

Çevrimdışı yusa

• Profili Görüntüle
Ynt: RedShark projesi başlıyor !!!!!
« Yanıtla #28 : 23 Mart 2011, 02:24:12 »
güzel bir sürpriz oldu hakikaten siteye. Allah utandırmasın. bol para versin. bir de sabır tabi. gerisi zamana bakıyor. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.

sakla samanı gelir zamanı.
tencere dibin kara seninki benden kara.
ayrıca can boğazdan gelir.

ya birsey sorucam can boğazdan başka yol kullanmıyor mu ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #29 : 23 Mart 2011, 03:06:28 »
arabalı vapur da olabilir.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 23 Mart 2011, 07:54:07 »
 :D :D   cok saolun arkadaslar hayır dualarınız için bu projeyi tek basıma yürütmeyecem abimle beraber hareket ediyoruz saolsun cok buyuk destekcim aynı zamanda ortagım :) :D sizlerde en büyük moral kaynaklarım ve destekcimsiniz cok cok cok tesekkur ederim

Çevrimdışı xeon55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 23 Mart 2011, 12:57:17 »
Allah Tamamına Erdirsin ... Kolay Gelsin ..

Çevrimdışı Chiko09

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 23 Mart 2011, 13:12:55 »
HAYIRLI UGURLU OLSUN EN KISA ZAMNDA ISTEDIGN KIVAMA GETIRRSIN INSALLAH MK1 MARKALASIYOR YAVAS YAVAS COK SEVINDIM vallahi :)

Çevrimdışı musa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 23 Mart 2011, 15:17:27 »
allah hep kolaylı versin zorluk göstermesin, dilediğine kavşman dileğiyle

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 23 Mart 2011, 15:34:19 »
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için

İçimde olan bi hastalıktı artık dayanamadım aldım bitane maddiyatı sağlayınca :D

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 23 Mart 2011, 15:40:17 »
Hoş geldiniz hayırlı olsun. Araç daha önce Bilgisayarcı birindeydi. 3.000 Lira istiyordu. Oda Sizin arabayı aldığınız kişiye satmıştı. Temiz bir araba fakat Enjeksiyon sistemi kat eldimiş desek yeridir. Bu arada sağ arka çamurluğa eğer restorasyon yapmayı düşünüyorsanız Eski bilgisayarcı sahibi, orayı vurmuştu fakat yeni sahibi aracın o bölgesine macunla doldurmuştu. Bu çok yanlış o macun kısa bir süre sonra atıcaktır.İlk önce oradan başlamanızı öneririm.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 23 Mart 2011, 15:57:48 »
evet o bilgisiyarcıylada tanıştım oda başkasından almış onunlada tanışacam :D evet genel olarak kaportada yapılan en büyük hatası sağ arka camurluktaki macun olmuş kaportacımla konustum orayı falan kazıyacak fırın boya yapacaz zaten motorunu falan yürürünü toplamış adamda aldıgım kişi kolunu kırınca sattı ondanda ben aldım amatsörlerden falan ses geliyor otobanda baya yol yaptım fitillerde eksik var sadece orlardan ses geliyor. bakalım yıllardır sitede mk1 konuarını gıpta ile okuyordum artık bende yorum yapacam haha  :tamamdir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 23 Mart 2011, 17:57:38 »
evet o bilgisiyarcıylada tanıştım oda başkasından almış onunlada tanışacam :D evet genel olarak kaportada yapılan en büyük hatası sağ arka camurluktaki macun olmuş kaportacımla konustum orayı falan kazıyacak fırın boya yapacaz zaten motorunu falan yürürünü toplamış adamda aldıgım kişi kolunu kırınca sattı ondanda ben aldım amatsörlerden falan ses geliyor otobanda baya yol yaptım fitillerde eksik var sadece orlardan ses geliyor. bakalım yıllardır sitede mk1 konuarını gıpta ile okuyordum artık bende yorum yapacam haha  :tamamdir
Olucak olucak kısmetse seninde 10 numara bir MK1'in olucak  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 23 Mart 2011, 18:55:03 »
Hayırlı olsun olan olmuş almışsın kardeşim bu satten sonra sana hayrlı olsun demek düşer ama arabaya siz almadan önce baktım ben ve durumu hiç iç açıçı degldi temizlik konusunda taban sacında yapılan yamaların tekrr çürümüş olması ve bagaj kapagının sadece macun ve pastan oluşması benim ilk dikkatimi çekenlerdi ve şimdiki satın aldgın sahibide gercek bi GTI ın bu hale geldigini bilmiyodu ben söledkden sonra  ilanı yeniden verdi ve gtı die yazdı  ama sana tavsiyem kardeşim çok ii bir kapotacı bul ve motorunla oyna ve 5 ileri FM kodlu şanzımanını bul veya FF bende FM var ama eksikleri var genede toplanır durumda usta gibi usta bulursan çok keyif alırsın olmayacak bişe degl :)

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 23 Mart 2011, 19:09:26 »
Hayırlı olsun olan olmuş almışsın kardeşim bu satten sonra sana hayrlı olsun demek düşer ama arabaya siz almadan önce baktım ben ve durumu hiç iç açıçı degldi temizlik konusunda taban sacında yapılan yamaların tekrr çürümüş olması ve bagaj kapagının sadece macun ve pastan oluşması benim ilk dikkatimi çekenlerdi ve şimdiki satın aldgın sahibide gercek bi GTI ın bu hale geldigini bilmiyodu ben söledkden sonra  ilanı yeniden verdi ve gtı die yazdı  ama sana tavsiyem kardeşim çok ii bir kapotacı bul ve motorunla oyna ve 5 ileri FM kodlu şanzımanını bul veya FF bende FM var ama eksikleri var genede toplanır durumda usta gibi usta bulursan çok keyif alırsın olmayacak bişe degl :)
aha beynimden vurulmuşa döndüm ya tüm hayallerim suya düştü cok mu fenaydı arac bana hiç öyle gelmedi  cok büyük bi hata mı ettik şimdi :'(

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 23 Mart 2011, 19:11:49 »
Altına egilip baktınmı kardeşim hiç valla ben gördüklerimi söylüyorum ve o üzerindeki şanzımann ben koduna bakarak onun olmadgını kendisine söyledim ve şanzımanın yag kaçgı yoktu dirk aktıyodu hata degil kardeşim karamsar olma ama sadece çok işin var diyorum..

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 23 Mart 2011, 19:41:43 »
Altına egilip baktınmı kardeşim hiç valla ben gördüklerimi söylüyorum ve o üzerindeki şanzımann ben koduna bakarak onun olmadgını kendisine söyledim ve şanzımanın yag kaçgı yoktu dirk aktıyodu hata degil kardeşim karamsar olma ama sadece çok işin var diyorum..
alla abi dunya basıma yıkıldı :S ben eğildim baktım ama yağ kacagı yoktu  :-\ :( :'(