Gönderen Konu: RedShark projesi başlıyor !!!!!  (Okunma sayısı 22361 defa)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
Ynt: RedShark projesi başlıyor !!!!!
« Yanıtla #42 : 23 Mart 2011, 20:11:19 »
aynen bende söylücektim moral bozmak istemdim..ama önemli değil yaptırırsın yavaş yavaş.  fatihtenmi aldın aracı ???

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 23 Mart 2011, 20:16:29 »
yok güngörenden aldım ama arac dediklerinizden uzak sanki şanjuman yag kacırmıyor ama bagaj kapagı gercekten kötü ona lafım yok cok fena oldum şimdi ya sogudum arabdan  :'(

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 23 Mart 2011, 20:18:15 »
yok güngörenden aldım ama arac dediklerinizden uzak sanki şanjuman yag kacırmıyor ama bagaj kapagı gercekten kötü ona lafım yok cok fena oldum şimdi ya sogudum arabdan  :'(
Soğuma abi soğuma MK1 bukaç yaşında araba sen daha bunlşardan korktuysan aracı soyduğunda nabıcan bakalım  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 23 Mart 2011, 20:23:59 »
ya kimse destek olmuyor bide ben biraz takıntıları adamım :D ama sadece bi anlık olay bu abimle yapacaz bu üstede değidim gibi en büyük destekcim abim aynı zamanda ortagım inşallah yapacaz

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 23 Mart 2011, 20:28:13 »
hayırlısı olsun  ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 23 Mart 2011, 20:51:03 »
ya kimse destek olmuyor bide ben biraz takıntıları adamım :D ama sadece bi anlık olay bu abimle yapacaz bu üstede değidim gibi en büyük destekcim abim aynı zamanda ortagım inşallah yapacaz
Yapıcaksınızzz ben inanıyorum olucak olmadı Ali Ağaoğlundan yardım isteriz bi yaptım olacak çeker proje falan hemencecik biter  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
« Yanıtla #48 : 23 Mart 2011, 22:43:57 »
valla her arabada çıkar böyle şeyler :) aşılmayacak sorunlarda değil yavaş yavaş sabırla hepsi hallolur inşallah

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 24 Mart 2011, 13:08:14 »
Kardeşim yaptırmış ozman ama sadece sana yardımçı olmaya çalışıyorum hani benim gördügüm en büyük eksiklikleri bunlardı sen karamsar olma ve soguma Gökhan kardeşimin dedigi gibi sen soyulunca ne yapcan araba :) valla daha yolun uzun ve biz burdayız kardşim tamm üzme kendini hepsi olurrr =)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #50 : 24 Mart 2011, 13:49:01 »
Kaporta ve boyasına bir 3000 TL ayır sana kız gibi bir kasa çıkarsınlar ama ustanı bulmaya bak..  1000-1200TL gibi güzel işçilikle kaportası hallolur gerekirse 1 kalıp sacıda kendi cebinden al nekadar çürük yeri varsa değiştirsinler.. Taban saçlarından bukadar korkmayın aracın en kolay işçiliği yapılan yeridir. 2 parça diktörtgen saç kesimi yapacak usta sonra esneme preslerini bastıracak bukadar.. 

Aracın üzerine çok fazla üstten iş yapılmış burası doğru ama gözünüz arabadan değil gerçek usta bulmaktan korksun gerisi gelir.. Birde mutlaka eksik parçaları temin etmeden işe başlamayın.

Hayırlı olsun inşallah güzel bir mk1 ortaya çıkartırsınız.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 24 Mart 2011, 13:52:41 »
naim hemen geri vitese bağlamışsın eksikleri söyleyecekler ki sende onları dikkate alıp elden geçirip keyfi ile bineceksin araca ben aldıgımda üst kapakta catlak vardı pistonlar yanlıs koyulmus vs bi sürü iş oldu şimdi ufaktan arkadaslar ve abilerim sağolsun ufaktan parça toplanmasıyla adam edicez aracı her sey sabrına bakar unutma
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 24 Mart 2011, 16:31:45 »
abilerim aslında bunların hepsine haızrlıklıydımda bi an böyle diyince panik oldum mk1 almakararı aldıktan sonra ilk yaptıgım iş hem mk1 aramak hemde sağlan ustalarının etütünü yapmak oldu ve cok met edilen ustalar buldum ve bi iki arac götürerek işciliklerini kontrol ettim ve onay verdim :) 2 sıkıntım kaldı geriye 1.si aracın satısını almak 2.side K-jetti takacak usta bulmak olacak geri kalan motor kaporta elektesisatı yapacak ustularım hazırda bekliyorlar ama destekleriniz için cok tesekkur ederim hep birlikte halledecez bu işi artık iş inat oldu zaten birde mk1 toplayacam hırs yaptım :D

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 24 Mart 2011, 16:34:13 »
Kardeşim yaptırmış ozman ama sadece sana yardımçı olmaya çalışıyorum hani benim gördügüm en büyük eksiklikleri bunlardı sen karamsar olma ve soguma Gökhan kardeşimin dedigi gibi sen soyulunca ne yapcan araba :) valla daha yolun uzun ve biz burdayız kardşim tamm üzme kendini hepsi olurrr =)
abi şanzumana kalıcı cözüm bulmuş kontrol ettirdim :) aracı bi k-jette cevircem kaporta döşeme elektirik bi satışını alayım 2 ayda hazırlayıp 19 hazirana yetiştirecez

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #54 : 24 Mart 2011, 16:51:43 »
kaporta+boyaya girecekse 2 ayda çıkması biraz güç. hızlı bir işçilikle teorik olarak mümkün görünse dahi tüm eksiklerinin tedarik edilmesi ve en önemlisi havalar henüz soğukken boyanın bitmesi biraz güç görünüyor.

daha da önemlisi çabuk bitsin diye usta sıkıştırılacak olursa baştan savma bitirmeye gayret edebilir. varsın geç olsun ama temiz olsun bir kere olsun.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 24 Mart 2011, 16:55:49 »
 :tamamdir o muahbbeti biliyorum hatta ben uyarıyorum sürekli kaportacının basında hadi hadi diye beklemeyin diye kapalı ortamda fırın boya yapılacak usta 1 ayda sırf buna calışırım cıkartırım dedi ama dediğin gibi 2 ayda cıksın temiz cıksın :D