Aslında çoğumuzun burada bahsettiği araç en az 9 - 13 yaşları arasında. Şimdi 18 yaşındaki resmimle 29 yaşımdaki resmimi yanyana koysam buraya inanın çok şaşırırsınız.
Söylenmesi gereken herşey söylenmiş, ben aracın acemisiyim henüz ama bunları tespit ettim.
Arka küllük kırık, teyp'in üzerindeki bölmede hiç birşey durmuyor. (çakmağımı kaybettim)
Kol dayama üst kapağı menteşesi kırık, yan kapatma plastiği bozuk.
Döş kısmında ki orta panel plastiği deforme olmuş
Kalkışlarda hantallık gösteriyor. (Stop bile ettirdiğim oluyor)
Geçen gün oto yıkamada biraz eğilip altına baktım, resmen yere 20 cm bu araç sanırım otoyol aracı dedim. Köy yollarına falan nasıl gireceğim hiç bilmiyorum, korku veriyor, geçen gün iki kez altını vurdum bile ve sanırım ufak bir vurmada bir sorun yaratıyor hemen.
Kalorifer havalandırmalarından çok az da olsa sünger parçaları gönderiyor. (kurumuş ve vazifesini yitirmiş parçalar)
Arka ve önlerde ufak tefek sesler geliyor. Yerini henüz tespit edemedim, en çok rahatsızlık duyduğum şey :S
Motorun gürültülü çalışması ve hızlandıktan sonra bu gürültünün artması. (Benim ki boğaz, kelebek denilen kısımla da alakalı olabilir, çünkü servis aracı alırken temizletmem gerektiğini ciddi bir sorun olmadığını söyledi)
Kapı altları sürekli kaldırımlara sürtüyor açıp kapatırken, bu da alçaklıkla ilgili ama yapabilecek hiç birşeyim yok mecbur kaldırım kenarına park ediyorum.