Gönderen Konu: Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım  (Okunma sayısı 145939 defa)

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
Ynt: Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım
« Yanıtla #112 : 26 Mayıs 2011, 13:25:34 »
1.Kapıkolu ve teyp çerçevesindeki plastiğin soyulması
2.Aynı hacim ve segmentteki rakiplerinden fazla yakıt tüketmesi
3.Arka amortisör takozunun 100 bin olmadan tornalanmasının gerekmesi

kronikmi bilmiyorum ama sağ ön cam motorumun içindeki plastik parçalar dağılmış şuan yana yana onu arıyorum..

motorun yenisi 600 TL

çıkması 250TL istediler almadım benim motor arızalı değil ama içindeki plastikler kırılmış tek plastikler satılmıyo doğal olarak yan sanayisinide bulamadım 1 yıldır Golf ümün bana açtıgı ilk masraf oldu inş. devamı gelmez çünki 5.5 aydır askerdir ve araba baya yattı  :-\

Tamir takımı olarak satılması lazım benim bildiğim. geçen gün babamın arabasınınkini (Mercedes) değiştirdi.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2011, 13:25:59 Gönderen: SeyitE »

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 26 Mayıs 2011, 15:03:09 »

kronikmi bilmiyorum ama sağ ön cam motorumun içindeki plastik parçalar dağılmış şuan yana yana onu arıyorum..

motorun yenisi 600 TL

çıkması 250TL istediler almadım benim motor arızalı değil ama içindeki plastikler kırılmış tek plastikler satılmıyo doğal olarak yan sanayisinide bulamadım 1 yıldır Golf ümün bana açtıgı ilk masraf oldu inş. devamı gelmez çünki 5.5 aydır askerdir ve araba baya yattı  :-\
modern sanayinin içersinde olimpia oto cam var engin rulmandan içeri girince gürsellerin 3 dükkan önünde tavsiye
ederim bir oraya göster sahipleri trabzonlu geçen fenerbahçeli lacivert bir golfu olan arkadaşın benzer sıkıntısını
çözmüşsünüz de uygun yollu hallederler :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 26 Mayıs 2011, 15:14:30 »
Abdullah ab soyulan kısımları nasıl söküp boyarız. Sen bu soyulma işlemine ne çözüm buldun  :)

Eren'de sakarya'danmış  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 26 Mayıs 2011, 20:03:35 »

motorun yenisi 600 TL

çıkması 250TL istediler almadım benim motor arızalı değil ama içindeki plastikler kırılmış tek plastikler satılmıyo doğal olarak yan sanayisinide bulamadım 1 yıldır Golf ümün bana açtıgı ilk masraf oldu inş. devamı gelmez çünki 5.5 aydır askerdir ve araba baya yattı  :-\

ön sol camda aynı sorunu yaşadım tamir seti var 75 tL işçilikle 100 tk ye bitti...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #116 : 27 Mayıs 2011, 00:44:34 »
modern sanayinin içersinde olimpia oto cam var engin rulmandan içeri girince gürsellerin 3 dükkan önünde tavsiye
ederim bir oraya göster sahipleri trabzonlu geçen fenerbahçeli lacivert bir golfu olan arkadaşın benzer sıkıntısını
çözmüşsünüz de uygun yollu hallederler :)

tamam abdullah bey orayı biliyorum bi göstereyim orayada benim Golf te lacivert bende Fenerbahçeliyim çözelim artık şu işi :)  modern in karşı taraftaki sanayıde özel servis Ensar var oraya baktırmıştım fiyatılarıda onlar verdiler.

bide bu tamir seti ne oluyo bide arabadan anlıyoz diye geziniyoz ilk defa duydum bi açıklarsanız çok sevinirim .. :-\

bu arada sakarya dan golf Iv sahipleri tanımak güzel abdullah ve kurtuluş plakalar ne sizin genelde dikkat ederim Golf Iv lerin plakalarına sakaryadaki

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 27 Mayıs 2011, 07:55:08 »
tamir setinin içinde o bahsettiğin plastik parçalar camı indiirp kaldıran çelik lif felan var..yeni değiştiridğim için biliyorum daha dün ödedim parasını :)

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 27 Mayıs 2011, 08:43:04 »
bu arada sakarya dan golf Iv sahipleri tanımak güzel abdullah ve kurtuluş plakalar ne sizin genelde dikkat ederim Golf Iv lerin plakalarına sakaryadaki
54 ZA 016  8) Serdivan'da oturuyorum.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2011, 08:44:24 Gönderen: odyseuss »
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 27 Mayıs 2011, 10:57:27 »
Tamir setini nerden temin edebilirim peki adem normalde arabada bulunan bi setmi bu?
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2011, 12:01:50 Gönderen: rene »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 27 Mayıs 2011, 11:35:59 »

Golf-4 1998-2004 Cam Kaldırma Mekanizması Sağ Ön

budur eren..

adem öncelikle sagol yardımın için senin verdiğin linkten feyz alarak iki parça daha buldum benim içerde kırık olan parça şu sisteme benziyo yesil yuvarlak bi parça ve onun üzerine dik gelen siyah plastik çubuklar kırık işimi bu göürmü sence yoksa bu sistem zaten tamir setinin içinde mevcutmu ?

Cam Mekanizma Seti  R  PLastik Ayaklı  VW GOLF4, BORA | VW - Volkswagen |  - E-AlışveriÅŸ MaÄŸazası, Klips, BaÄŸlantı Elemanları, Oto Elektrik, Oto Bakım Ãœrünleri, Oto Kimyasalları

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 27 Mayıs 2011, 11:52:13 »
verdiğim linkteki malzemeler işini görür, sıkıntı olmasın kafanda..sen bir elektirikçiye git o halleder. ben 75 tl ye tamir setini aldım işçilikle 100 tl verdim halloldu..

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 01 Haziran 2011, 18:19:30 »

aynı durum bende de var şuan  :(

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 01 Haziran 2011, 19:56:47 »
üstte verdiğim linkteki tamir setini alırsan halledersin sercan..geçmiş olsun genede...

Çevrimdışı emrekaplan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #125 : 07 Haziran 2011, 23:49:16 »
mrb arkadaslar bende de 2001 comfortline var arabamın tek problemi 120 km yi geçince içeriye rüzgar sesi alması. Servise götürdüm test yaptırdım bu ses golf 4 lerde normal dedi.