A kasa 2.0 vectralar 115hp idi...B Kasa ecotech ler 136 hp ve gücüne kuvvetine agırlıgna göre tüketimi cok makul..vectra b2.0 cd aracımz var s.ici 11.7 gösteriyor golf 11.3 aynı kullanmla.Hatta Golf te daha çok dikkat ediyorum kullanırken diyebilirim.Ayrıca uzunda 120 ile gidilse bile Vectra daha ekonomik üst hızlardan bahsetmiyorum zaten van gölü canavarına dönüşüyor 170 + sürekli gidince Sr motor
Tabi her arabanın bir yapısı var çok sorgulamamak lazım belli vites aralıkları kısa tutulmuş hızlanmayı dengelemek için o yüzden 16v lerden aşşağı kalmayan bir performansı var fakat tüketim ve ses olarak geri dönüyor bunlar böyle kabul etmek lazım gül diken hesabı 2004 Astra G Elegance ı almayıp almıştım bu arabayı hiç pişman değilim ama yakıyomu 1.8 ve 2.0 gibi yakıyor 1.6 gibi gidiyor
Bu arada Ecotech motorun açılımı Ekonomi - Ekotoji - Teknoloji dir.Ne kadar başarılı olmuştur tartışılır bence 1.6 ve 2.0 motorları ekonomik ama öreneğin 1.4 90 hp olan motor 1.6 gibi yakıyor bundan ziyade Opel motorlarının klasik handikapı ve beni sogutan yanı çok erken km lerde yağ eksiltmeye başlıyor herkes normal yakar diyor çaresi yok titizseniz kafayı yiyorsunuz umursamazsanız gittiği yere kadar gidiyor yağ yaka yaka ayrıca yüksek ısıda çalışıyorlar yazın hararet hemen yükseliyor eger su kaynattırırsanız bidahada hayır gelmıyor.
Kısacası sağlamlık konusunda kesinlikle Ecotech motora güvenmem.