Gönderen Konu: Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım  (Okunma sayısı 148528 defa)

Çevrimdışı erdm805

• Profili Görüntüle
Ynt: Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım
« Yanıtla #224 : 28 Mayıs 2012, 20:15:59 »
sürücü koltuğuna oturduğun andaki duygu başka hiçbir arabada yok onun için gene gene gene golf4

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #225 : 28 Mayıs 2012, 22:43:45 »
harbidende öyle, arakdaşlarım bazen oturuyorlar sürücü koltuğunada çok farklı buluyorlar kokpiti. kokusu bile hala duruyor diyorlar. ben alıştığım için alamıyorumda.
bide farklı bir karizması var. beni hep golf'ü olan öğretmen diye tarif ediyorlarmış bulunduğum yerde.. buda bi ayrıcalık.
 :D
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #226 : 28 Mayıs 2012, 22:52:08 »
-----Golf 4 ün kötü yanlarından birisi şanzıman son şanzıman aralığının yada dişli oranının kısa olması, dolayısı ile 100 ile giderken devir saati 3000 de oluyor, bu da hem motor sesine hem de yakıt tüketimine yansıyor... Hondanın bu yönü güzel, hız 120 de iken devir saati 3000 de.
----kapı içi soyulmalar mevcut, fakat ben buna kronik olarak bakmıyorum, araçlarımız nerdeyse 10-12 yıllık o kadar normal şeyler,
----Altı yere çok yakın gerçenten...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #227 : 29 Mayıs 2012, 08:23:44 »
harbidende öyle, arakdaşlarım bazen oturuyorlar sürücü koltuğunada çok farklı buluyorlar kokpiti. kokusu bile hala duruyor diyorlar. ben alıştığım için alamıyorumda.
bide farklı bir karizması var. beni hep golf'ü olan öğretmen diye tarif ediyorlarmış bulunduğum yerde.. buda bi ayrıcalık.
 :D

Koku olayına katılıyorum arabanın içinin kendine has bi kokusu var ve bayılıyorum ona 2-3 gün garajda dursun arabanın kapısını bir açıyorum buram buram Golf kokuyor :)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : 29 Mayıs 2012, 09:49:00 »
bence golfün en büyük olumsuzluğu golf olması...
golf diye gözümde o kadar büyütüyorumki...
tankla çarpışsam ezerim gibi
ferrariyle yarışsam geçerim gibi
F-16 ile manevra yarışına girsem kazanırım gibi hissediyorum.
bazen böyle kapışmalarda performans araçlarına dayanamayınca moralim bozuluyor.
hafta sonu audi A6 2.0 TDİ ile kapışmaya kalktım.. benim ne haddime ;D ;D
adam çizdi geçti moral sıfırın altında -300 ler...

Hyundai i30'la kapıştım bende geçenlerde. Kapıştım demeyelim de seyrettim diyelim. Ama denildiği gibi insan bi gaza geliyor. bu arabayla herkesi geçerim gibi oluyorsun ama sonra aracın motorunun ne olduğunu tekrar tekrar anlıyorsun. 8 v olmasının da etkisi büyük bunda bence. Eğen 16 olsa uzun soluklu kapışmalarda daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum..

Kardeşimde primera var.. Golf'e her binişinde hayran kalıyor..

Çevrimdışı kartal1707

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #229 : 01 Haziran 2012, 13:35:22 »
BARTHEZ bence senin arabada Fare var :):) 6 aydır kaloriferden sünger parçasımı gelirmiş :)

Çevrimdışı kartal1707

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : 01 Haziran 2012, 13:41:39 »
Hyundai i30'la kapıştım bende geçenlerde. Kapıştım demeyelim de seyrettim diyelim. Ama denildiği gibi insan bi gaza geliyor. bu arabayla herkesi geçerim gibi oluyorsun ama sonra aracın motorunun ne olduğunu tekrar tekrar anlıyorsun. 8 v olmasının da etkisi büyük bunda bence. Eğen 16 olsa uzun soluklu kapışmalarda daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum..

Kardeşimde primera var.. Golf'e her binişinde hayran kalıyor..

JACKHAL ( Hakan ) ben çok arabayla kapıştım şehiriçinde uzun yolda ben 3. vitese takana kadar arayı açtı açtı açamazsa vay haline 16 valfin farkını o zaman hissediyorum 3000 devirden sonra altımdaki golf gidiyor ferrari geliyor sankı ama biraz modifiye şart chip tuning, hava filtresi ve iyi bir eksoz yetiyorözellikle  hondalarla kafa geçmeye bayılıyorum ( typer hariç ) :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #231 : 01 Haziran 2012, 13:47:09 »
1.6 Honda larda haric sanırım :)

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : 01 Haziran 2012, 21:37:18 »
kendi problemimi yazayım belki diğerlerinde vardır kalorifer çalışırken havalandırmadan sünger parçalarının
gelmesi yaklaşık 6 ay oldu hala bitmedi amma bereketliymiş bitiremedim süngerler ile ilgili çözüm yazarsanız sevinirim
arkadaşlar :)

dostum aynı sorun bende de vardı o havalandırma ızgarası (difizör) ü sök. orda altta falan bi tomar görürsün. onları bi güzel temizle işlem tamamdır :)
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : 01 Haziran 2012, 21:45:09 »
geçenlerde 2011 kasa A3  le saldım 195 i gördüm ve yavaşlamak zorunda kaldım. 4.vitesin ortalarıa kadar beraberdik. te kesiciye girip gaz kesmeden 5 e attığımda 20 metre falan öne geçmiştim. 3-4 saniye sonra da yavaşladık zaten...
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : 04 Haziran 2012, 11:55:57 »
Golf 4 'ün en kötü tarafı, aynı model Focus veya Astra kullandığım zaman "Bu da arabamı Golf'ün yanında" dememe sebep olması  :D

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #235 : 04 Haziran 2012, 12:15:24 »
En kötü yanı, golfü satınca, golfsüz kalmak

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : 04 Haziran 2012, 19:50:15 »
En kötü yanı, golfü satınca, golfsüz kalmak

ne fena :(
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : 04 Haziran 2012, 21:20:22 »
son 6 arızayıda cumartesi günü yapması ;D o an kızıyorum ama vazgecemiorum niyeyse:D