Maalesef her ikinizinkide 1800cc Şansınıza küsün :P Bitek nizam sevinsin onunki 1600cc dizel
Hey gözünü sevdiğim motorola 68k(16BİT) işlemcisine bak hala iş görüyor.. EFI sistemlere hala bunu kullanıyorlar..
40 lira kârın olur yılda arabanın ateşlemelerini filtrelerini kontrol ettir abdullah abinin arabada 1.6 gözüken 1.8 di o gayet memnundu yakıttan
gökhan en yakın zamanda karbüratöre baktırıcam bide benzin otomatığını değiştrcem zaten.arada benzinde gezerim ozaman.buarada hava filtresi çamurluğa bağlı dediğin gibi.fakat ben bnm moıtoru cozemedim gtı dan bozma mı eskiden k-jet limiydi ?
Erşan abinin dediği gibi motor GTI'dan bozma bencede ama kasa düz GL-CL kasadır çünki termotime switch var Erşan abi söyledi ama benim aklım başka bi yere kaydı şimdi dikkatimi çekti büyük ihtimalle motor sonradan koyma ve K-Jetten bozma K-Jet bozulmuş bile olsa seridir sonuçta şanzımanın GTI şanzımanı olma ihtimalide var gerçi Erşan abi daha iyi bilir o bizim hocamız bizde onun çekirgeleriyiz
evet dediğin gibi erşan abi sorunları çözdü zaten.bende valla 1.8 görünümlü 1.6 olarak biliodum ama babam diodu motorun gövdesinde 1.8 yazısı var die 1.8 die ama ben ruhsattakı motor koduna inanıodum 1.6 75 hp olarak düşünüodum.babam haklı çıktı ozaman...neden ruhsata EZ yazılmış ama sonradan atma olsa farklı bi kod yazılıo die biliyorum.
valla benim makinenin sonradan kondugu kesin motor numaram 34m falan diye basliyor cunki..sanirim gti motorunu karburatore cevirip 1.6 diye koymuslar araca..yalniz carb dahi olsa arac seri baya..ben beklemiyordum bu kadar seri olacagini, tabi ben lan bu nasi carb lu 1.6 hayvan gibi gidiyor diyordum kendi kendime ama gercekler ortaya cikti