valla ben daha hic yakit olcemedim..
daha simit tupun kac litre bile oldugunu bilmiyorum
benimkinin biraz isleri var, ufak tefek bakilacak yapilacak yerleri falan var..
bir iki haftaya bi tamire bakima alicaz..
benim gorduklerim:
1.benzin kesicisi bozuk, bu yuzden benzinde calismiyor, ama akuden kendim kesiciye elekrik verince calisiyor benzinde, kesiciyi degistiricem..
2.benzin deposu delik, tupu takan okuzler benzin deposunu delmis o yapilacak..
3.elektrik tesisatini sevmedim, kablolar ortalikta ucusuyor, cok bastan savma yapilmis tesisat onu elden geciricem..
4.sol arka tekerlek bilyasi bozuk cok ses yapiyor o degisecek..
5.vites kolu tamir takimini degistirmem gerekli, vites kolu bi garip..
6.lpg nin icerdeki gostergesi duzgun olcmuyor ona bakmam lazim, yoksa yolda kalcaz bigun
ilk basta tankin ustundeki saatten bakiyordum ama bagaja benim bir cift dd basslari koyunca bagaj tamamen doldu, bakamiyorum simdi..
7.onde balans var, dusuk hizlarda daha cok hissediyorum balansi, garip bir durum ama sanirim on lastiklerde bozukluk olabilir yada baska bir sey ona bakilacak..
8. motor yagi degisecek, onunla birlikte butun filtreleride degistirrim..
9. hava emis yolundaki o camurluk icinden soguk havayi emen yere baglanan esnek boru yirtik o degisecek..
10. elimde sifir fren merkezi var onu takacagim..
aciliyet olarak bunlarin hepsini yapacagim ilk firsatta..
daha sonra balon tampon alicam on arka, farlari ben cift dursun diyorum kardesim teke dusurelim diyor o biraz muallakta suan
sis fari baglayacagim tamponla birlikte..
lip takacagim..
stoplarimdan memnununm, hella orj mor stop..
direksiyonu degistirebilirim belki, orj direksiyonu guzel ama biraz ezilmis ustundeki..
gosterge isiklari cok zayif, bilmiyorum belki orj olarak boyledir ama ben sevmedim onlara el atacagim..
koltuklardaki kiliflari bi cikarip bakicam koltuklarin durumuna, guzelse eger temizleyip onlari kullanacagim, deri kumas koltuklar..
ilerde belki
spor koltuk alabilirim..
jant lastik alicam ilerleyen zamanda, bbs rs1 istiyorum ama biraz tuzlu
bi ara komple soyup heryere yalitim yapmak istiyorum, hem sesi kesiyor, hem isi izolasyonu sagliyor hemde tesisattan oturu olusan ziriltilari engelliyor.. bizim tesisat biraz fazla guclu kaldi bu arac icin sanirim
iki gun once bagladim basslarimi, sesi actigimda kul tablasinin ustundeki konsolda duran telefonum yerinde zipliyordu
uzerinde 60Ah aku var, aku sifir daha.. ama tesisata yetmiyor, farlari kisiyor ses acinca, bu akuyu buyutebilirim ilerde..
falan filan
simdilik dusunduklerim bunlar..
ama asil projem yazin araci injeksiyona cevirmek, bu buyuk fark edecektir eminim..