98 polo 1.6 hb aracım var.2006 yılında 90.000 km aldım.geçen sene 900 tl sekman attırdım 600 tl bujileri termostat. 200 tl iki defa su eksiltme sorunu nedeniyle boğazı değiştirdim.2 defa hararet muşili 120 tl akü değişti.200 tl 3 defa disbiritörü değiştirdim.geçen hafta 200 tl diskler ve frenler.şuan kilometre 135.000'de 13 senelik araçta çıkan sorunlar bende burda fazlalık olan boğazın ve disbiritör.o hiç sorun çıkarmıyo diyen arkadaşların aracından korkarım hiç sorun çıkmaması çıkmayacagı anlamına gelmez
elbette aracın yaşı cok önemli ama ilk sahıbı değilsenız bence pek bişey farketmıyo.mesela benım arabam 2005 model.klima sogutmuyo,arka silecek su fikiyesi calısmıyo,silecek tutacağı kırık,cakmak hıc yok cd caları cok hassas kolaykolay cd okumuyo,merkezi kilidini bozmuş yerine 50 liralık alarm takmışlar.orjınal anahtarındaki kumanda çalısmıyo,radyatör su kacırıyo,akü cok zayıf.ön fren balatalarını degıstırmeme ragmen bır taraf fazla aşındırıyo balatayı vs.vs..en güzeli bildik tanıdık arabayı almak.yoksa volkswagende olsa audi-mercedes de olsa adam arabayı hayvan gibi kullandımı sonuc aynı yani...
gene sol arka köşeden bir kamyon çarptı. kamyonun vuran yeri demir tamponu idi o bile yamuldu. bizde ise avuç kadar göçük ve stop kırılmıştı. hakikaten sağlam araba. şimdi düşünüyorum sınıfında bu kadar sağlam araç yok. ama kronik sorunları insanı canından bezdiriyor işte.