Kusura bakmayın biraz geç oldu giremedim net'e aracın arızası belli oldu motor besleme ünitesi (beyni) arızalıymış bundan dolayı enjeksiyonlar fazla benzin püskürtmesi yaptığı içinde sibop kesmiş sibop kesilincede piston yatak krank mili hepsi gitmiş. bu arızayıda motor toplandıktan sonra anlıyabildik çünki beyin arızası bilg. bağlandığında anlaşılmıyor yeni motor toplandığında takılan parçaların kodlaması yapılması gerekiyormuş beyne çalıştırması için bunu yapamadı servis ondan sonra anlaşıldı beynin arızalı olduğu beyin arızasını garantiden değiştirdiler ama motor toplanırken bunu bilmediğim için yada bilemedikleri için motor parasını önceden ödemiştim motor içinde genel bakım baskı balatada değiştirdiler toplamda 5.300,00 TL ödeme yaptım ama bu rakam kuzenim yetkili serviste usta olduğu için verildi bi çok parça garantiye sokuldu bu şekilde olmuş olmasa idi yaklaşık 8 9 bin tutacaktı masraf. en başında beyin arızası olduğu anlaşılsa idi belkide hiç para ödemiyecektim çünki benimle hiç alakası olmayan bir arıza, neyse can sağlığı.