Gönderen Konu: cam film çekme  (Okunma sayısı 13848 defa)

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
cam film çekme
« : 26 Mart 2011, 22:12:19 »
s.a arkadaşlar bi sorum olcaktı aracın camlarına siyah film çektirmek istiyorum yanlız yasakmış diye duydum. ruhsata işletilmesi gerek dediler o da her muanede para demekmiş yasağın kriteri nedir hangi tonlarda ve hangi camlara çeksek yasak olmaz?

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
Ynt: cam film çekme
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2011, 01:13:12 »
Normalde hepsi yasak diyenler var , polis baktiginda %70 iceriyi gorurse yasak degil diyenler var ,  ben 1 numara
Kullaniyorum hem gayet guzel hemde digerleri kadar farkedilir degil ama is gene polisin insiyatifine kalmis bence istedikten sonra ceza yazabilir ama ben yaklasik 1 senedir filmli geziyorum sorun yasamadim.
ADK

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2011, 20:48:46 »
sadece arkacama koyu siyah çeksem yinede sorun olur mu?

Çevrimdışı vicetuning

• Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2011, 09:43:45 »
evet yeri geldiğinde o bile sorun olabilir ama yeri geldiğinde komple film bile sorun olmaz polisin insiyatifine kalmış bazıları bişe demez, bazıları anında ceza yazar, bazıları olduğu yerde söktürür, bazıları uyarı verir. Yasal olarak filmn her türlüsü yasaktır arkadaşlar. Ama fenni muayenede sıkıntı olmuyor nedense görevli camın arkasına elini geçirdiği zaman elini görebiliyorsa hafif kusurlu olarak muayeneden geçiyor ne hikmetse trafiğe çıktığımz andan itibaren suçluyuz :) Kısacası tek çektirsende yasak komple çektirsende yasaktır. Ben bile şu anda düşünüyorum 1 numara çektirmeyi ama zamanın yok işte. (burda 1 numara çektirmemin sebebi cezai duruma düşmememk için değil koyu film gri araca yakışmadığı içindir.)

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2011, 10:37:15 »
valla benim arka camlarda en koyusundan 3 numara var bi problem olmuyo ama olmucak anlamınada gelmez tabi ... sadece   camlarda film var ve en ön camda güneşlik ve yazı var diye çevirmelerde  en öncelikli tercih edilen arabalardan oluyosun   :D :D bide egsozla filtre olsa zaten  yandık :D

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2011, 22:06:34 »
en iyisi arka cama hafif koyu ( 1 numara dediğiniz galiba) film çektirmak olcak. onada bişey demezler heralde.

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2011, 21:11:32 »
valla benim arka camlarda en koyusundan 3 numara var bi problem olmuyo ama olmucak anlamınada gelmez tabi ... sadece   camlarda film var ve en ön camda güneşlik ve yazı var diye çevirmelerde  en öncelikli tercih edilen arabalardan oluyosun   :D :D bide egsozla filtre olsa zaten  yandık :D
geçen sene tam o dediğin gibiydim film cam + egsoz + cafcaflı stoplar + farlar bunların hepsi biraya gelince kurtuluşun yok , bi keresinde arabayı bağlıyodu jandarma çevirdi acımıyolar zaten komutan bağlayın dedi bende arabayı yeni aldım eski sahibi takmış egsozu ...vs yırtmıştım  :o
ADK

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2011, 23:55:37 »
valla iyi atlatmışsın :D

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2011, 17:51:35 »
konyada 140 lira yazdılar cam filmine...acımadan.......

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2011, 19:45:38 »
konyada 140 lira yazdılar cam filmine...acımadan.......
Çok abartılı koyu olmamak ve güvenliği zor durumda bırakmamak kaydı ile birazcık camın kime ne zararı olabilir ki arkadaşlar değil mi? bu memur beyler de biraz insaf etse ne iiyi olur..bakın taktıramıyoruz..çoluk çocuk arkaya rahatça otursun ailece gezilerde film çok rahat oluyor..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2011, 00:08:56 »
valla en sonunda arka cama panjurlu güneşlik aldım dışarıdan bakınca içerisi görünmüyor sıkıysa onada ceza kessinler bakalım hemen panjuru indiririm aşagı eski haline döner :)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2011, 14:57:19 »
Hahah 8)
ADK

Çevrimdışı anıl

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 02 Nisan 2011, 23:33:59 »
tavan filmini ruhsata işletmeye gerek varmı acaba bilen varmı

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2011, 13:53:16 »
ruhsata çift renk diye işletilmesi gerekir.
ama yaptırıpta işleten kişi sayısı oldukça az.
zaten polisler parlak siyahı panoramik cam tavan sanıyorlardır  :D

ruhsata işletme sanıldığı gibi zor değil.
ruhsatın tek yaprağı değişiyor, muayenede de ücretsiz renk tespiti yaılarak ruhsata işleniyor.