araç gayet hoş duruyo sade ve güzel hayırlı olsun .... tmm jantlar çok çok iyi durmuyo ama sırıtmıyoda bence siyah olmak şartıyla bi bbs mükemmel olur tabi
bide öndeki vw arması alacalı duruyo önce kırmızıya sonrada siyaha boyanmış ama tam renk tam kapatılmamış gibi
iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım... Arma işine gelince, içten kırmızı kaplama dıştan ise siyah vinil kaplama yapılmış, önceki sahibi aracın dış kasasında kırmızı ve siyah harici hiçbir renk bırakmamış saolsun, elinden gelse plaka zeminini bile kırmızıyla kaplayacakmış...
Tavan komple siyah vinil kaplıydı ilk aldığımızda, söktük sonradan...
yanlış anlama ama kırmızı arabada siyah jant pek olmuyor gibi benim görüşüm tabiki ama sağlam bi pasta cila lazım senin cengavere :saygılar
estağfirullah tayfun abi, saygı duyarım, ama bak senin işine yaradı, nasıl durur diye düşünürken ben sana gayri ihtiyarı yardımcı olmuş oldum...
Renk resimlerde biraz mat duruyor, senin araba gibi aslında canlı bir kırmızısı var... Ama yaza doğru pasta cila ve boya koruma düşünüyorum...
maaşallah araç çok güzel fotolar yeniyse bir pasta cila ister araç sonra çok daha ii olacak eminim
teşekkür ederim, inşallah...