yakmana gerek yok stak'a ver bir kutu boya arabalarını boyasın gelmeyenlerin...
ama sizinle yola ciksam 2de istanbulda olamam ki ya, bide daha adres bulma virti zirti olacak istanbulda, vay arkadas harbiden gitti guzelim bulusma..
gelinle damadın aralarını boz...
Uyar...Benim kafa gereksiz çalışmaya başladı ben yatar cümleten iyi geceler..
Tarih : 19 Haziran 2011Yer : Abant GölüMekanımız geçen seneki buluşma yerimiz ile aynı. Gayet rahat bir köşemiz vardı.Kendimiz pişirip kendimiz yiyeceğiz, herkes kendi mangalını yemeğini içeceğini alıp gelecek. Hemde ikram hem muhabbet hatsafhada olacak. Ortak mangal getirmek isteyenler başlık altından ayarlayabilirler.Ayrıyetten arkadaşlar kendilerine göre sandalya getirebilirlerse iyi olur.İstanbul için hareket saatiAnadolu yakası Kurtköy Opet saat 09:00 hareket edilecek.--------------------------------------------------------------------------------------------------------Ankara için hareket saatiİstanbul yolu Hipodrom önü saat 09:00 hareket edilecek.Ankara ve İstanbul konvoyu saat 12:00 da gişeler Abant çıkışında kenarda toplancak. 12:30'da da göle doğru harekete geçeriz.Hepimiz ailelerimizle, arkadaşlarımızla orada olacağız, yolda ve buluşma alanında kendine hakim olamayacaklar varsa lütfen gelmeyi düşünmesinler. Yazmak hoş olmuyor ama uyarmak zorunda kalıyoruz.Ayrıca : Hem yer ayarlamak amacıyla, hemde güzel gece geçirmek için geceyi orda geçireceğiz. Geceden bize katılmak isteyenler iletişime geçebilir.Gündüz buluşmamıza katılmak isteyenler de zaten Ankara ve İstanbul'dan oluşturulacak konvoya katılıp gelebilirler.
geceden yola çıkacaklara nasıl ulaşacağım??
ben hıc bakmıorum kı bu konuya oylesıne bı bakayım demıstım karar werılmıs bızede uymak duser saat 9 da hıpodrum gelmeyenı yakarım
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."