Gönderen Konu: break fluid uyarısı  (Okunma sayısı 2299 defa)

Çevrimdışı ozgurerbil

• www.erbil-bilgisayar.com otomotiv teknolojileri
    • Profili Görüntüle
break fluid uyarısı
« : 27 Mart 2011, 22:05:01 »
s.a arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce 2001 model golf 4 comfortline aldım bazen gaza biraz yüklenince break fluid stop diyip el fren lambası yanıp sönüyor bu arada diskler aşınmış pedal tepiyor servise sordum balatalar bittiği için hidrolik seviyesi düşmüş ondan veriyor bu uyarıyı dediler ama benim kafama takılan neden gaza yüklenince bu uyarıyı veriyor bunun mantığını anlayamadım konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim. Son olarak bir şey daha sorucam bu dijital klimada klima motoru dereceyi düşürünce otomatikmi devreye giriyor daha önceki arabalarım manuel klimaydı bunun kullanımını anlayamadım. Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı bac

• Profili Görüntüle
Ynt: break fluid uyarısı
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2011, 15:45:52 »
servisin dediğine tamamen katılıyorum balataların bittiği için yağseviyesini düşük görüyordur, gaza basma olayı da arabanın ani hareketinden dolayı diye tahmin ediyorum çünkü benimkide hep rampada yapıyordu aynını, klimadada eğer sağ kenarda ECON yazısı varsa kklima devre dışıdır yoksa devrededir auto yada hiç yazı yoksa yani, kolay gelsin