Gönderen Konu: Kayseri'den Bir MK3...  (Okunma sayısı 7684 defa)

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kayseri'den Bir MK3...
« Yanıtla #14 : 30 Mart 2011, 02:41:01 »
Maşallah...
Boyamı çok mat yksa fotolardamı öyle...
Sevemedim rengi  :(
quattro

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #15 : 30 Mart 2011, 03:00:49 »
araç gayet hoş duruyo sade ve güzel hayırlı olsun .... tmm jantlar çok çok iyi durmuyo ama sırıtmıyoda bence siyah olmak şartıyla bi bbs mükemmel olur tabi :D :D
bide öndeki vw arması alacalı duruyo önce kırmızıya sonrada siyaha boyanmış ama tam renk tam kapatılmamış gibi  :-\

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Mart 2011, 09:11:35 »
teessüf ederim hocam, o kadar mı kötü olmuş...

yanlış anlama ama kırmızı arabada siyah jant pek olmuyor gibi benim görüşüm tabiki  :tamamdir ama sağlam bi pasta cila lazım senin cengavere  :saygılar

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 30 Mart 2011, 23:38:41 »
basıklık çok hoş duruyo güle güle binin

Teşekkür ederim Hasan Ali kardeş, ama aracı yükselteceğim maalesef, Kayseri yolları köy yollarından farksız, Gani kardeşimde orjinal GTI yayları varmış, saolsun gönderdi bugün, hafta sonu yükselteceğim tekrar resim koyarım inşallah...

bence siyah güzel olmuş, araç da gayet şık, hoşgeldiniz :)

bu arada bu 3 kasada da ne çamurluk varmış maşallah  ::)

teşekkür ederim, hoşbulduk...
Kayseri'den Bir MK3...

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2011, 23:41:48 »
maaşallah araç çok güzel fotolar yeniyse bir pasta cila ister araç sonra çok daha ii olacak eminim  :tamamdir
H.G WORKS

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2011, 23:47:53 »
Ben jantları hiç beğenmedim bence güzel bir jantla bu basılık çok güzel şeyler ortaya çıkarabilir  :tamamdir Basmak için nasıl bir yol izlediniz yayları falan mı kestirdiniz yoksa spor yay mı aldınız ?

hazır basık aldım, üzerinde KONI marka spor yay olduğunu söyledi arabayı gösterdiğim usta, önceki mesajlarda da belirttiğim gibi yol şartları nedeniyle tekrar yükselteceğiz...

Maşallah...
Boyamı çok mat yksa fotolardamı öyle...
Sevemedim rengi  :(

Aslında arabam Kayseri tabiriyle "Yıldır yıldır yanıyor" çok canlı bir kırmızı ama hava kapalıydı o gün birde fotoğraf makinesinin ayarlarında bir bozukluk vardı galiba, çözemedim... Tayfun abinin arabayla aynı renk ve canlılıkta normalde...  

Kayseri'den Bir MK3...

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2011, 00:06:03 »
araç gayet hoş duruyo sade ve güzel hayırlı olsun .... tmm jantlar çok çok iyi durmuyo ama sırıtmıyoda bence siyah olmak şartıyla bi bbs mükemmel olur tabi :D :D
bide öndeki vw arması alacalı duruyo önce kırmızıya sonrada siyaha boyanmış ama tam renk tam kapatılmamış gibi  :-\

iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım... Arma işine gelince, içten kırmızı kaplama dıştan ise siyah vinil kaplama yapılmış, önceki sahibi aracın dış kasasında kırmızı ve siyah harici hiçbir renk bırakmamış saolsun, elinden gelse plaka zeminini bile kırmızıyla kaplayacakmış...  :) Tavan komple siyah vinil kaplıydı ilk aldığımızda, söktük sonradan...

yanlış anlama ama kırmızı arabada siyah jant pek olmuyor gibi benim görüşüm tabiki  :tamamdir ama sağlam bi pasta cila lazım senin cengavere  :saygılar

estağfirullah tayfun abi, saygı duyarım, ama bak senin işine yaradı, nasıl durur diye düşünürken ben sana gayri ihtiyarı yardımcı olmuş oldum...  :) Renk resimlerde biraz mat duruyor, senin araba gibi aslında canlı bir kırmızısı var... Ama yaza doğru pasta cila ve boya koruma düşünüyorum...

maaşallah araç çok güzel fotolar yeniyse bir pasta cila ister araç sonra çok daha ii olacak eminim  :tamamdir

teşekkür ederim, inşallah...  :tamamdir
Kayseri'den Bir MK3...

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Mart 2011, 00:09:16 »
hayırlı olsun topram maaşallah
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 31 Mart 2011, 00:37:09 »
hayırlı olsun topram maaşallah

Saolasın kardeş, plakanı aldım hafızaya, karşılaşırız inşallah...
Kayseri'den Bir MK3...