Daha buluşma gerçekleşmemiş olsada ben yinede teşekkür etmek istiyorum istanbul dışından buluşmaya gereken önemi ve alakayı değeri verip istanbula bunun için gelmeyi düşünmeniz bile yeter biz daha istanbul içinde düzgün toplanamazken bu ilgi ve alaka için herkeze öncelikle teşekkür ederim..
ben 3 4 yıldır anadolu yakasındayım avrupa yakasında büyüdüm bilmediğim yer yok nerdeyse 2 yakadada çok gezdiğim için
ben 2 yakaya ortak bir yer olsun diye köprüye yakın diye söyledim aslında şahsi fikrim öncelikle bencede deniz kenarı olmalı , yer olarak kesinlikle katılıyorum avrupa yakasında köprü tarafına yakın sahilde müsait yer yok ,beşiktaş,ortaköy,rumelihisarı,bebek, baltalimanından ,emirgan,istinye ,yeniköy,sarıyer aklıma sahilde buralar geldi bu saydıklarımdan bi semtte bile buluşma ortamı olamaz zaten normalde trafiğin her daim oldugu yerler bu sahil , ama olaya sahil olarak baktıgımız da anadolu yakası müsait
beykoz paşabahçe, veya bostancı kartal belki biraz uzak ama gittiğimize değecektir sahilde oralar müsait..
yer olarak deniz kenarı olmalı bu konuda hemdfikiriz artık, tabi hava ile doğru orantılı ama yinede alternatif kapalı bir yerde belirleriz kafamızda hava bozarsa oraya gitmek için B planımızıda yaparız
caner aklımdaydı zaten evet herkez bana özel msj atsın oturdugu semtle ilgili elimizden geldiği kadar düşünmeye çalışıcaz ama yinede belli müsait deniz kenarları ama fazla alternatifimiz olsun