Gönderen Konu: Yardım!  (Okunma sayısı 3610 defa)

Çevrimdışı kmlsydm

• Profili Görüntüle
Yardım!
« : 30 Mart 2011, 23:44:58 »
Merhaba.
Bir arkadaşımla beraber bu yaz 2 tane MK1 alıp toplamayı planlıyoruz.Şu an araç araştırıp alacağız.Aklımıza takılan bir kaç şey var onları size bu başlıktan sormak istedim.
Öncelikle model yılları arasında çok ciddi farklar varmıdır? Mesela 81 model bir aracı toplamakla 76 model bir aracı aynı kalitede toplamak arasında farklar olurmu?
Modelin yüksek olması satarken daha makbul bunu biliyoruz ama bunun dışında ne gibi durumlar oluşur?
Yardım  ederseniz sevinirim.

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yardım!
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2011, 23:59:04 »
Bence aracın modeli önemli değil. Aracın şasesi ve genel çizgileri önemliydi aracımı alırken. Çünkü aracın dış görünüşü iyi olmalı veya biraz uğraşılırsa iyi duruma gelecek olmasıydı. Mesela benim aracım 77 model 1.6 benzinli. Genel çizgilerinde biraz sıkıntıları vardı. Ama iyi bir kaporta ustası bulursan sıkıntıları aşabilirsin. En önemli kısmı burası işte. Parça konusunda söylediğin yıllardaki araçların tüm parçaları aynı zaten.Hatta bazı mk2 parçalarından da yararlanabilirsin. Bende yeniyim burada ama her geçen gün arkadaşlardan bir şeyler öğreniyorum. BURASI SENİN İÇİN BULUNMAZ BİR NİMET OLACAK EMİN OL.
     SANA  ŞİMDİDEN BOL ŞANS. ARAMIZA HOŞ GELDİN. :tamamdir :tamamdir  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
« Son Düzenleme: 31 Mart 2011, 00:17:00 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2011, 00:44:20 »
kesinlikle katılıyorum. 76 model olup iyi sahiplerin elinde iyi bakılmış bir araç her zaman 83 model ama bakılmamış, hor kullanılmış ya da daha da kötüsü ağır kazalı ve kötü işlenmiş bir araçtan kat be kat daha iyidir.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı kmlsydm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Mart 2011, 02:30:13 »
Anladım.Zaten anlatmak istediğim olay aracın temiz olma durumu değil.İkisi de aynı kalitede olduktan sonra aralarında ciddi farklar olurmu demek istemiştim(:

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2011, 12:07:34 »
Cİddi farklar var tabiki.. 75-78,5 arası ingiliz sacı kullanılmış ince ve alaşımsız malzeme.. 78,5 tan 83 e alman kendi sacını preslemeye başladı ve pasa karşı alaşımlı ve kalınlaştırılmış sac kullanıldı + önemli birleşim noktalarına mumlama uygulandı.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2011, 19:37:05 »
Kısa stop olursa 77 uzun stop olursa 82 tercihimdir  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2011, 20:17:53 »
Kısa stop olursa 77 uzun stop olursa 82 tercihimdir  :sevgi:

KISA STOP 77 KIRMIZIIIIIIIIII :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı kmlsydm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2011, 22:34:55 »
Cİddi farklar var tabiki.. 75-78,5 arası ingiliz sacı kullanılmış ince ve alaşımsız malzeme.. 78,5 tan 83 e alman kendi sacını preslemeye başladı ve pasa karşı alaşımlı ve kalınlaştırılmış sac kullanıldı + önemli birleşim noktalarına mumlama uygulandı.

O zaman 79 üstü tercih edilmeli :)

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2011, 23:01:59 »
doktora saygılar....
 :tamamdir :sevgi: :sevgi:supersın..