ben sanirim bunun gibi birsey ariyorum boyle birsey olursa siritmaz ve cok guzel durur diye dusunuyorum..Google Imageshttp://i487.photobucket.com/albums/rr235/richymk2/trimpanel.jpg
ya önde olması tabı daha ayrıcalık ama bn böle yaptım çunku pazota koyarsam evet bass sesı ezıyor ama böle yapınca ezemıyor cunku arkadan öne dogru ses verıyor mıttler o yuzden sıkıntı olmuyor anfım jbl 75,4 + alpın bassların jbl 1202 1200w 300 rms tek kabın 2 bass var on numara ses var
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.ustuttum bunu.bundan olmasını isterim bak.cidden yakışır alperda varmıdır acaba
iyi bakalim memnunmusun yani?olum o bu diilde ins o teybin sub out u vardir ya yoksa deli olurum ben tabi senin isine geliyo usb falan cakal seni citalari falan taktinmi??
teyp süper çıktı vallahi bizim blaupunk tan daha sağlam daha güzel ses veriyoarkaya koyduğumuz o dandik mid ler patlamaya hazır valla 20 yi geçemiyorum o hoparlörler yüzünden sona wuruyo bass dan mid anfisine bile gerek kalmaya bilir o derece sub out var taktımda ufak bi ayar çekilmesi gerek soket lazım şimdilik idareten bağladım zaten usb olması süper olay cd derdim kalktı
kaç cmlik bu mittler acaba?