Gönderen Konu: Siz Olsanız Ne Yaparsınız?  (Okunma sayısı 8962 defa)

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
Ynt: Siz Olsanız Ne Yaparsınız?
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2011, 23:59:26 »
ya bunlar arkadas değil bunlar cahil adam görgü ve arkadaşa saygı hislerine sahip olmayan cahil insanlar benimde basıma geldi bu olay arkadaslarımın her isteğine cevap veriyordum arabamı her istediklerinde gidip şöförlüğünü yapıyordum bigun araba aldılar bi iki kere cagırdıkları yere gidemedim ben kötü arkadaş oldum bunların hepsi  :bekleriz: lık terbviyesizlik bu yapılanlar, insan olugu işte cigi süt emmişler

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #15 : 06 Nisan 2011, 19:03:02 »
Bazı insanlar kaşındakini kullandıkları zaman Nirvana tadında duygularla bezenirler ve bu onların daima yaptığı bir davranıştır(yanıdakiler gibi). Hiçbir zaman dönüpte vicdanı ile hesaplaşmaz, gam, keder, tasa çekmezleer. Ben Herhangibir arkdaşımı sorgusuz sualsiz arabama alırım istediği yere de götürürüm bi gramda rahatsızlık hissetmem çünkü o benim arkadaşımdır onu ben seçmişimdir .(Hocam burası senin için) Öncelikle insan etrafındaki insanları iyi seçmeli ve daima gözünü açmalıdır.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı 07_VE_313

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2011, 19:14:45 »
Valla sözün bittiği yer işte arkadaşım sırdaşım dediğim adam. Zillileri gezdirmek için arabamı ödünç istedi bende içer sıçarlar diye hayatımda nasıl olduysa veremem dedim adam konuşmuyor benle.. Gerçi çokta tın insanların işini görmezsen arkadaş filan değilsin yok eğer benim yaptığım gibi ne zaman ararlar canla başla koşarsan Kankasın.. bu iş böyle olmuş. Sonradan dost bulmak güveneceğin bir arkadaş bulmak çok zor bence çocukken seçecekmişsin arkadaşını  bak onlar DAĞ gibi arkamdalar hala.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2011, 19:26:26 »
Valla sözün bittiği yer işte arkadaşım sırdaşım dediğim adam. Zillileri gezdirmek için arabamı ödünç istedi bende içer sıçarlar diye hayatımda nasıl olduysa veremem dedim adam konuşmuyor benle.. Gerçi çokta tın insanların işini görmezsen arkadaş filan değilsin yok eğer benim yaptığım gibi ne zaman ararlar canla başla koşarsan Kankasın.. bu iş böyle olmuş. Sonradan dost bulmak güveneceğin bir arkadaş bulmak çok zor bence çocukken seçecekmişsin arkadaşını  bak onlar DAĞ gibi arkamdalar hala.

Aman deyim, at avrat silah kimseye emanet edilmez. Ki iyiki vermemişsiniz gerçek yüzü çıkmış ortaya.

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 06 Nisan 2011, 20:48:19 »
arabayı vermedi diye konuşamayacaksa bırak hiç konuşmasın . öyle dost yaramaz zaten.

cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler.
 tırnağın varsa başını kaşıyacaksın, kendi işini kendin göreceksin kimseye muhtaç olmayacaksın. başkasının yardımına koşacaksın ama başkasından yardım dilenmeyeceksin.

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 07 Nisan 2011, 10:21:38 »
en iyisi tek kapı kimse binmek istemiyor :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2011, 09:34:07 »
;D ;D ;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı 07_VE_313

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2011, 22:41:45 »
doğru diyosunuz arkadaşlar ...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 16 Nisan 2011, 02:05:06 »

aile bile dahil buna  ;D