Arkadaşlar internette gezinir iken VOLKSWAGEN CİTİ 1.4İ ROX diye bir araca rastladım , meksika üretimi imiş ve bizim golf 1'ler ile aynı görünüyor. Bu araçların 2010 modelini bile gördüm , bilgisi olanlar var ise bence bu konu konuşulmaya değer.
* Yedek parça temini
* Güncel modifikasyonlar
Gibi konularda bize çok yardımı olur gibime geliyor. Düşünsenize bu araçlar ekonomik olarak bağımlı ve düşük gelirli olan Meksika gibi bir ülkenin ihtiyaçları için yerinde üretiliyor. Araç özelliklerinde yenilenmiş göğüs , yenilenmiş direksiyon , immobilizer , 4 disk fren , abs , enjeksiyon vs. gibi bir çok özellik gördüm. Aracaın dış görseli çok az değişiklik olmak kaydı ile bizlerinki ile aynı. Kullanılan parçalar çok benzer. Motor resmi göremedim ancak polo 1,4 İ motor olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar düşünsenize yabancı sitelerden anladığım kadarıyla bu araçları VOLKSWAGEN üretiyor. Eğer araçlarımızı yaşatmak ve güncel tutmak , klasikler listesine eklenmesini sağlamak istiyor isek bunu değerlendirmeliyiz. Belkide bu araçların varlığını bir çoğumuz biliyoruzdur. Ancak forumda bahsedildiğini ben hiç görmedim. Bu nedenle bu başlığı açıyorum veya konuyu güncelleştiriyorum. Neden VOLKSWAGEN Türkiyeden bu araçlarla ilgili bilgi ve parça temini hakkında yardım talep etmeyelimki... Böyle bir durumda birlik olabilirsek birşeyler elde edebiliriz gibime geliyor. Yada belkide çok saf düşünüyorumdur. Yinede kendimce fikirlerimi buradan sizlere duyurmak istedim. Yardımlarınızı ve birlikteliğinizi bekliyorum , şimdiden çok sağolun.