Gönderen Konu: Lastiğe fitil mi yama mı?  (Okunma sayısı 9248 defa)

Çevrimdışı gto

• Profili Görüntüle
Lastiğe fitil mi yama mı?
« : 29 Mart 2011, 13:35:24 »
selamlar arkadaşlar. dün gece kardeşim lastiği inik görmüş. stepne ile yola devam etmiş. bugün lastikçiye gittiğimde lastiğe vida girdiğini gördük. lastikçi oldukça güvendiğim bir lastikçi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidiyordum. lastiği sökmeden fitil koydular, hatta lastik sökülmeden nasıl 3 dakikada oldu şaşırdım  :) ustaya sorduğumda yama ile aynı işi gördüğünü hep bunu kullandıklarını söyledi. lastiğin kendi malzemesi imiş, zaten yama onlarda bulunmuyormuş. istersem tanıdığı bir lastikçiye götürebileceğini söyledi. ben adama güveniyorum ancak içime bir kurt düşmedi değil. tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Lastiğe fitil mi yama mı?
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2011, 13:37:27 »
gecen benim lastiğe ikinci defa vida girdi lastigi söktük yamaladık taktık 10 lira verdim fitilde uygulanır  içine saplanan malzemeye göre değişen bir uygulama fitil yama
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2011, 16:49:39 »
kesinlikle soğuk kaynak dedikleri yama öneririm.
fitil bir süre sonra deforme oluyor ve yine kaçırmaya başlıyor.
fitili sadece çok acelen warsa ozzman öneririm.
yoksa kesinlikle yama.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2011, 20:52:58 »
Benimde lastiğime vida girdi bayağıda uzundu güvendiğim bi lastikçi abim çıkarttı fitil koydu hala problem yok çok şükür  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2011, 15:38:50 »
bizim mercedesin lastikleri sanayi ve peder bey ikilemesi yuzunden surekli civata, vida, kirik matkap ucu falan filanla doluyor resmen..
mesela vida girmis lastige, bi bakiyorum peder bey vidayi lastikten tornavidayla dondurerek cikariyor, sonra vidaya silikonu skp geri yerine vidaliyor, kuruyuncada basiyor havayi aynen devam :D
lastik uzerinde epey bi vida vb zimbirti olunca toptan lastikciye gidiyoruz, alayini yaptirip geliyoruz :D :D