Konu Osmanın imzası ise shop değil ancak ilk aşamada yapılak bir işde değil.Ehli olmak gerek...
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Osman abi olayı elinden geldiğince açıklamış. Tabi ilk önce Atay abinin bana bir öğütünden bahsetmek istiyorum; Makinanızı keşvetmeden pek fazla ilerleyemezsiniz ! Zamanla bütün kavramlar bütünleşecek. Arkadaşların dediği gibi, bazı fotoğraf sitelerinde bulunan kavramları layıkıyla öğrenmek; Diyafram, Deklanşör, Enstantane, Tripod gibi.Sakın diyeyim ortalıkta Düzgün fotoğraf çekmeye başlamadan Hemen Photoshop programları indirip fotoğraflarda oynama yapanlar çok. Size tavsiyem gerekli olan bilgileri Fotoğraf sitelerinde kavrayıp bol bol pratik yapmanız olucaktır.Fotoğraf çekmek çok güzeldir bir başlayınca asla bırakamassınız.
abi bazı belediyelerin ve halk eğitim merkezlerinin kursaları oluyo hemde ücretsiz ama vanda durum nedir bilmiyorum... almanyaya gidince alıcam bi makine önce bi kursa gidicem sonra osman abinin izinden gidicem gerçi bi kursa gitmeyle çekilicek fotoğraflar değil osman abininkiler hele o astranınkiler bildiğin katalog çekimi özellikle 3. fotoğraf mükemmel