tolga rica etsem videoların birleştirilmemiş hallerini bana atabilirmisin kardeşim
kardeşimde siteye üye olma kararı verdi oda daha lise 3 e gidiyo 94 doğumlu bu yaşta aşıladım onada vw sevgisini , yazın bir aksilik olmazsa bu arabayı ona bırakıcaz üni ye geçerken kullanması için bende model yükselticem böyle karar aldık ama hiç belli olmaz bizim pederin işi ama en kötü ona bi vw alıcaz aynı ilker gibi biriktirdi oda
sagolasın Altan abı arada benıde övmüşsün:) ıyı ıyı sıtede en kucuk ben degılım artık yasıtım olması guzel:) smdı Gokhan ben senın kardes var baska var mı bızım yasıt?
Nereden nasıl atıcam abi ? 1 Gb video var. İstiyosan kargoyla bana bir flash bellek gönder içini doldurup geri gönderiyim sana
Aynen daha kolay oolur kargoyla
kargoya gerek yok gençler istanbulun heryerindeyim ben , bir bakmışın bebekte bir bakmışın gültepe bir bakmışın kurtköy İlker yaptıgın bence örnek birşey azmedip bu hale gelmen takdir edilcek birşey bence kardeşim alnın teriyle nede olsa kolay birşey değil bence bu yaşta saydıklarının dışında birkan var birde sizin yaşıt heralde tam bilmiyorum yaşınıda oda küçük bildiğim
tolga eline sağlık kardeşim çok başarılı