biliyorsunuz uzun zamandır foruma yazmıyordum ara ara girip konulara falan bakıyordum değişen birşey varmı diye maalesef değişen bişey yok! ama özellikle şu konuya baktıkça canım sıkılıyor cevap yazmayım dedim kaç gündür fark ettiğiniz gibi dayanamadım sonunda yorum yapayım dedim. yahu arkadaşım Türkiye'de bakımlı kaç tane Golf Mk3 GTI var? sahibindende bile baktığım zaman tek alınabilecek GTI doğancan nickli arkadaşımızın beyaz GTI'ı. adam Honda'cı arabasında filtrede vardır,egsozda vardır,headersta vardır buji de vardır vs vs... deneyen arabada ne var? lpg+simota filtre... kimse arabasına bakmıyor masraf açmasın para harcamıyım diye uğraşıyor sonra mk3 gti'a yavaş diyor... kusura bakmayın ama ben yıkık GTI'ları gördükçe arabalara üzülüyorum sahiplerine kızıyorum. 2000cc 150 hp 185nm torklu 15 yaşında bir arabanın 1600cc 130hp torktan aciz 18-19 yaşında 200bini çoktan devirmiş bir arabaya karşı rakip gösterilmesi bile o arabaya hakarettir! bakımsız GTI bakımlı SI'a da geçilir,bakımlı 1.6 ies'e de geçilir... G60 Osman'ın arabası vardı VMN 46 tüple VTI'ları geçiyordu kimin haberi var? Cem atmosferik olarak bir iki uygulama yaptı arabasına VTI'lara 3.25'lere Saxo'lara 106'lara meydan okudu kim yapabildi bunu? kim Osman'ın yaptıklarını yaptı arabasına?kim Cem kadar baktı arabasın? bakamayacaksanız binmeyin,bakmıyorsanız b.k atmayın mk3'lere... Civic SI Mk3 GTI'a rakip bile olamaz