Gönderen Konu: çalışmada sorun  (Okunma sayısı 9491 defa)

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
çalışmada sorun
« : 03 Nisan 2011, 00:37:52 »
s.a arkadaşlar sorunum hakkında iki farklı başlık açmama ragmen hala çözüm yada öneri gelmedi. sabahları tek marşta almıyor kontağı 5 saniye falan tutarsam ancak çalışıyor. birkere çalıştıktan sonra artık tek marşta alıyor. akü demeyin yeni değiştim. birde dikkatimi çekti aracı yokuş aşagı parkettiğimde genelde tek marşta alıyor. depoda enaz çeyrek depo yakıt oluyor acaba hararet müşiri yaparmı. cevap yazarsanız memnun olcam yoksa yetkili servise gitmek zorunda kalcam başka carem kalmadı. çünki sanayide hangi uustaya gittiysem herbiri farklı parçaları söylediler.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: çalışmada sorun
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2011, 00:52:37 »
benzin pompası olması yüksek ihtimal

Çevrimdışı live_dream

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2011, 11:14:14 »
bujilerde olabilir,

Çevrimdışı apsimati

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2011, 13:28:17 »
pompe olabilir ....
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2011, 10:34:47 Gönderen: apsimati »

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2011, 20:28:47 »
benzin pompasını değişeli 1 yıl olacak pahalı bişeyde inş. pompadan değildir.galiba sorun araç ilk çalışma anında motora yeterince yakıt gelmiyor. ben öyle tahmin ediyorum. çünki çalıştıktan hemen sonra stop ettiğimde tekrar marşa bastığımda tık diye alıyor. birde dediğim gibi yokuş yukarı park edersem çalışması daha zor oluyor. ya yakıt tankı ile motor arasındaki bağlantılarda bi sorun olabilir mi?

Çevrimdışı firebir30

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2011, 10:48:03 »
kontak termiğinden olabilir. değiştirirsen orjinali ile değiştir...

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2011, 14:51:42 »
aracı götürdüğüm ustalardan biride kontak termiği olabilir demişti. değiştirmesine değiştireyim ama o parçanın bozuk olup olmadığını nasıl bilcez belkide sağlamdır boşyere değiştirip aracı kurcalatmış oluruz. ya işibilen ustaların az olması çok sıkıntı. bu kontak termiği tam olarak ne işe yarar. bozuk olsa her kontak cevirmemde problem olmazmıydı ama benim araç sadece sabah ilk çalışmada biraz zorlanıyor. sonra tık diye alıyor.

Çevrimdışı vicetuning

• Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2011, 15:14:23 »
Peki ilk marşa basmada aracın kapısını açtığın zaman marş basmadan önce depodan gelen benzinin sesini farkedebiliyormusun? 2-3 saniye boyunca rahat marş basabilmek için pompa  benzin basar bu sesi duyuyosan pompada sorun yok demektir ama eğer bu ses gelmiyorsa :( :( :( malesef benzin pompasıdır.

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2011, 23:26:31 »
evt kapıyı açtığımda 6-7 sn benzin pompasından vınn diye ses geliyor ayrıca lpg göstergesinin ışıklarıda yanıp sönüyor. acaba sorun nerede

Çevrimdışı firebir30

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2011, 01:48:13 »
kontak termiği sorunlu olabilir. kontak termiği akımın geçmesini sağlar ama yeterli miktarda akımın, akım şiddeti açısından. kontak termiği arızalarında bu sorun olur. değiştirmeni öneririm. aynı olayı başka araçlarda yaşadık ve orjinal kontak termiği takıldıktan sonra düzeldi. pompanın kontrolünüde yaptırabilirsin. basıncı düşük olabilir ama ben ordan olduğunu sanmıyorum. usta şamandrayı sökmeden benzin hortumunu söker kontağı açtığın anda tazikli bir şekilde yakıtı basıyorsa sorun yok demektir. hangi şehirdesin ?

Çevrimdışı vicetuning

• Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2011, 09:09:38 »
Bu konuyu incelemeni isterim yardımcı olacaktır sana. :tamamdir   VWTURK Forum
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2011, 21:38:25 Gönderen: vicetuning »

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2011, 15:54:18 »
sivastayım