Tunç abi uzun zamandır aklımda olan birşey bu.Ve 9n lerdeki gibi tek ızgara istiyorum aslında.
Ayrıca 6n2 tampon ızgaraları bencde çok hoş.Lakin o zamanda ön panjurunda aynı tip olmasını istiyecem baklavalı tipten yada telli logo iptalli modelden.Kafamdaki şey düz ve kalın bir ağızlı alt tampon ızgarası.sis farlarının yuvarlak ve kenarlarda olması ve ön logo iptali panjur.
Erhan kardeşim evet işte kasıntı olurmu tampon şekline istinaden orası düşündürücü.senin dediğin gibi alt ızgaraları 3 parça haline getirip karlığı gti karlığı ilede değiştirilebilinir.
Eralp kardeşim, ben aracın düzgün şekilde yapılmasından yanayım.orjinalliğini bozmadan birşeyler yapmak istiyorum gidip bi ottingen tampon veya fiberden yapılmış farklı bir tampon kullanmam kesnlikle.sade, temiz ve daha hoş görüneceğini sandığım içi böyle bi projeye göz diktim.zevk işte herkesin keyfi kendine sonuçta
Ama gönlümden en çok geçen olay buson zamanlarda.zaten bakalım maliyetine görede yapılıp yapılmayacağı belli olacak.
photoshopta biraz uğraşıp bişeyler hazırlamaya çalışıcam en kısa zamanda.bakalımo zaman biraz daha netleşebilir görüşlerimiz.