arkadaşlar sorununuzu çözdünüzmü bilniyorum ama yınede yazıyım dedım.aracımı mart ayında aldım sabah calıstırdıgımda motor kopacak gıbı tıtrıodu ve ısınana kadarda devam edıodu.ısındıktan sonrada ara ara tıtreme yapıodu ayrıca vıtes degıstırmelerde gaza bastıgım anda vuruntu yapıodu.gebzede derdımı kımse care olmadı artık arabayı satmyı bıle dusundum her neyse.1 hafta once memlketım konyaya geldım.ustaya gıttım herseyı anlattım.hemen bobın ve bujı kablolarını sokup yenısını aldık taktık vuruntuyu bundan yapar dedı.tıtremeyı sordum hala tıtrıo motor lpg cıye gıt ayar yaptır gel dedı.lpg ci herseyı ayarladı baktı motor duzgun calısmıor deyıp elındekı spreyı motor şüphelendı yerlere sıkmaya basladı manıfold kısmının ustune sıktıgında tıtreme bırden kesıldı.oda tekrar ustaya gonderdı.oda manıfoldun lastıklerını degıstırdı eskımıs motor burdan hava alıo dedı.
cok uzatmıs olabılırım ozur dılıorum ama benım sorunum bobın bujı kabloları ve manıfoldun lastıklerı(dört tane ufak lastıkler)degısınce sorunum kalmadı arabamda tıtreme dıe bısy kalmadı ve vıtes degıstırınce arabadakı vuruntu da gıttı.şuan hersey cok sukur sorunsuz