Valla Bilalim biraz öyle oldu ama istemeden.. Arabaya ses sistemiyle uğraşıyorduk twin broderle
sess sistmi iyidir ama ben onlardan hevesmı alldımm hem agırlık yapııyoo 1 boy farkederr sess sistemi gti var mı denemelikk
Bilal bana bir arkadaşımı hatırlattın bu cümlenle okuldan bir arkadaşımda honda crx vardı araç yüklüydü vede acayip bir arabaydı bilirsin hem ufacık bir araba hemde o akdar güçlüydüki okulda bir çok lüks diye tabir edilen bmw..vs araçlar arkasından bakıyordu artık çocuk kafayı yicekti koltuk başlıklarına kadar ağırlık azalsın diye sökmüştü sonra kaza geçirince araba pert oldu zaten o arabadan sağ çıkmakta şans
çokk rahatszlar var benım tanıdgım koltuklra kadar söküp roll e gdyolar. Allah kımseye vermsın kaza bela zaten yas 25 oldu esksı gbıı delilkler yapmıyoorumm mk3üde üzmeye nitetım yok:)işin esprisındeyım:)
Olm daha hayat yeni başlıyor yaş 25 olunca ne oluyor?
evlilik vakti yaklasıyor demek
Çok iddalı konuşma Bilal abi gel buraya vereyim ayarı sana
izo askere gitmekten vazgeçtin kanka heralde sen iyice .. Farklı planlar içerisindesin daha :saygılar
Cengo askere gitmeyi ben düşünmüyorumki, onlar çağırıyorlar Arabayı satmaya kıyamıyorum olay o
Senin arabaya da seferberlik çıkarmış:)
offf diyim, tadından yenmez.. Unimoglarla, tuzla land'larla rolling yaparız artık