Bu işlerin sonu yok bence
Yaa Bilalin ilgi alanı Motorlar!!! Ben görselliğe önem veriyorum
Şimdi anladığım kadarı ile sen arabayı satamazsan yaza doğru motoru yüklemeye başlıycan. Fatihte söyledi zaten yaza doğru oda makyaja başlayacak..Peki Murat "farK ne kadara inmiş?"
vallahi Hasan ondan sora bidaha denemedik. O tır muhabbetinden önce BUZ18 de varken yarım boy önümde gidiodu sora bujileri iiice yaktım demek tır oldu
kankna senin arabayı kendine getirdik sayılır bende berak ediyorum uraştıgıma deymiş mi:=) bizim denememiz kısa oldu. uzunda yine tır girer söliiyim:=) o çıkan tofaş bujilerini takan ustana slm söle:=) tır onada girdi çünkü:==)
Olum adam Ticari taksiden başka arabayla uğraşmıo ne anlasın Golf GTI den. Hata bizde ona gittik Turbo işi şaka tabi hiç işim olmaz
yılbaşında piyangodan para çıksın alıcam bi tane vr6--->>>>>>twin turbo + supercharge + nos kiti methanolle yürütcem tek olcak :D:Dparayı bulmak lazım
tamam kanka vr6 nın sesi güzel ona lafım yokda o sesin üzerine turbonun dolarken çıkardığı ıslık sesi birde ayağını gazdan çektiğinde blow off dan gelcek sesi düşünsene egsoz da 4 2 1 headersdan sonra düz boru çekcen uçak gibi gezcen