Gönderen Konu: en nefret ettiğim şey  (Okunma sayısı 7226 defa)

Çevrimdışı profoto07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: polo 1.9 tdi variant
en nefret ettiğim şey
« : 13 Nisan 2011, 22:46:31 »
arkadaşlar mutlaka size söyleniyordur ya bunu sat eskinin derdiyle uğraşıya yeninin borcunu öde ya arkadaş sizmi uğraşıyorsunuz sizmi çekiyorsunuz derdini bırakın bizi biz halimizden memnunuz biz her şeyiyle mk1 sevdalısıyız sizde bilseniz bunun keyfini binermisiniz o yeni ruhsuz arabalara vallahi ben oğlumla mutluyum karışmasın bize kimse ya tüm mk1 cilere kucak dolusu sevgiler saygılar  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: en nefret ettiğim şey
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2011, 23:02:26 »
sadece sen değil abim bütün mk1-mk2 cilere aynı şeyi söylüyorlar bende dahil ama bizim eski diye tabir ettikleri arabalarımız yeni arabalara toz yutturur
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2011, 23:08:10 »
alla aynen ya yok cok ugrasırsın yok cok paran gider yok bu seni yolda bırakır yok öyle yok böyle nan sizene be biz böyle mutluyuz biri bile destek olmuyor ama araba tek marşata calışınca yanındakiler toz yutturunca vay abi ne bu böyle demesini biliyorlar bilmiyorlarki bunun zevki başka yaşasın mk1 aşkı  :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2011, 23:20:15 »
aynen arkadaşlar 2008 sonunda sıfır araba aldım. ama şimdi topladığım arabayı izmirden aydın a otobandan götürürken 77 model bir araba o nasıl bir kafa kaldırış aman yarabbi. birde şanzıman sorunlu olduğu halde. aracın içinde acayip bir şanzıman gürültüsü vardı.ama o kafa kaldırış beni mest etti. bana da çok söylediler aynı lafı sadece gülüyorum karşılarında. araba bittiğinde görüşürüz diyorum. getir de bir görelim diyorlar sonrada. bende diyorum ki pis pis gülüp GÖRECEKSİNİZ   GÖRECEKSİNİZ   diyorum.

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2011, 23:41:23 »
zaten aracları bi yapıp piyasaya cıkarsak hepsinin içi gidecek nazar deydirecekler

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2011, 00:00:50 »
Ben 1 mayıs a yetiştirmeye çalışıcam. izmir yarış pistinde yarış var o gün. Bütün makyajlılar orada olacak zaten.

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2011, 00:19:37 »
benmde mayıs sonu bitsin kafi :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2011, 10:48:11 »
sizin gene mk1-2 bana mk4 için söylüyolar 10 yaşında araba sıkıntısı çok olur uğraşırsın falan diye
ama bilmiyolarki 10senedir aklımda golf 4 var sıkıntısı benim olduğu kadar keyfide benim asla vazgeçmem :sevgi:
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2011, 11:00:08 »
sizin gene mk1-2 bana mk4 için söylüyolar 10 yaşında araba sıkıntısı çok olur uğraşırsın falan diye
ama bilmiyolarki 10senedir aklımda golf 4 var sıkıntısı benim olduğu kadar keyfide benim asla vazgeçmem :sevgi:
Benim gözümde MK3 bile yeni model hatta MK1'lere bile eski diyemiyorum  :D ALMAN arabalarında eski diye bi olay yok abi baktığın sürece hepsi 0 arabalardan mükemmeldir  :sevgi: Geçenler 2004-2005 BMW 320 gördüm beyaz araba full modifiyeliydi amcam yaşlı eşiyle beraber kaputu açmış bişeyiyle uğraşıyodu bende önüne park etmiştim merak ettim hayırdır amca yardım edebiliceğimğiz bi konu var mı dedim yok oğlum bişey yapabileceğini zannetmiyorum dedi problem ne dedim problem bizim oğlan sürekli aksesuar takmış egzoz türü şeyler takmış hiç bakımlarını yaptırmamış arıza verdi araba yürümüyo dedi ama seninkinin yaşına rağmen Maşallah'ı var dedi elimden geldiğince bakıyorum deyince hayırlı evlat olduğun burdan belli deyince gururlandım bi yöndende üzüldüm o çocuğun millete hava atmak için yaptığı masraflar yaşlı anne babasını yolda bırakıcaksa yemişim öyle modifiyeyi bide BMW yani  >:(

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #9 : 14 Nisan 2011, 11:12:19 »
Hakkatten siz iyi uğraşıyorsunuz 20 yaşından küçük mk1 yok zaten işiniz zor valla.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2011, 11:23:28 »
Hakkatten siz iyi uğraşıyorsunuz 20 yaşından küçük mk1 yok zaten işiniz zor valla.
Aslında işi en kolay olan biziz ama bu birazda bize bakıyo MK1'imiz biraz bakımlı olsun boyası düzgün olsun jantlar vs bu sefer görenlerde Almanlara bak kaç model araba hala sapa sağlam adam gibi araba yapmışlar diyolar Honda'cılar size bişey derse eski geçeriz sağlam değil vs aynen şunu söyleyin ''KAÇ TANE 1974-1983 MODEL HONDA VAR TR YOLLARINDA'' benim en büyük kozum bu işte bu sağlamlığın kanıtıdır  :tamamdir

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2011, 13:50:41 »
valla abi eskiler çok güzel söylemiş bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
bendeki hedef arabayı olduğunca orjinaline bağlı kalarak saklamak(motor hariç :) ) öylede artık ben gitmiyorum lan bırak beni diyene kadarda sürmak 20senemi olur 10 senemi olur bilmem ama bu kasayı seviyorum :)
                                                    YAHYA KEMAL

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Nisan 2011, 14:32:58 »
valla abi eskiler çok güzel söylemiş bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
bendeki hedef arabayı olduğunca orjinaline bağlı kalarak saklamak(motor hariç :) ) öylede artık ben gitmiyorum lan bırak beni diyene kadarda sürmak 20senemi olur 10 senemi olur bilmem ama bu kasayı seviyorum :)
En güzeli ilk sahibi olmak kokusu bile bi başka oluyor ben çok isterdim Golf MK6 GTI alıp 25-30 yıl bende kalmasını  :)

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Nisan 2011, 17:28:03 »
En güzeli ilk sahibi olmak kokusu bile bi başka oluyor ben çok isterdim Golf MK6 GTI alıp 25-30 yıl bende kalmasını  :)
tek kapı olursa bide  :sevgi:
                                                    YAHYA KEMAL