Gönderen Konu: beyaz meleğim  (Okunma sayısı 7878 defa)

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
beyaz meleğim
« : 09 Nisan 2011, 11:44:01 »
benim beyaz meleğim. arabam hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

sanırım oldu kara melek diyen arkadaşlara armağan ediyorum sabahın köründe kalkıp fotolarla ugraşdım sayesinde  :D :sevgi:
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2011, 11:37:38 Gönderen: cicos »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: beyaz meleğim
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2011, 11:49:21 »
ne gördükki ne yorumlayalım kardeş? ???

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2011, 11:50:16 »
yükle diyorum yüklenmiyor onu çözmedim bende  :-[  göz at yükle diyorum  fotoyu ekliyor gösteriyor ama burda gözükmüyor. hata nerde ki
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2011, 11:53:09 Gönderen: cicos »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2011, 11:56:39 »
Arama motorundan foto yükleme yazarsanız ilgili yer çıkacaktır. Ben neden mi söylemiyorum, ben de bilmiyorum ;D :D ;D

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2011, 14:08:31 »
hadi adaş,şu beyaz meleğinin fotolarını yüklede yorum yapalım artık.  ALLAH kaza bela bela vermesin inşaALLAH.   :)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2011, 00:54:13 »
gözat diyip ekliyceğin fotoyu seçiyosun sonra yükle diyosun 2 tane link çıkıyo ordan 1.sini kopyalayıp mesajına yapıştırıyosun :) dedikte sonra hayırlı olsun foruma hoşgeldin  :) profil fotoğrafına bakıyorum sanki istanbul zeytinburnunda görüyodum bu aracı jantlar ve stoplar özellikle çok benziyo gördüğüm araca ?

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2011, 02:29:37 »
kara melek oldu :F
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2011, 11:40:11 »
golfüçyüs kardeşim foto yüklemeyi çok basit anlatmışsın artık 40 yıl hatırı var :tamamdir o gördüğün zetinburnun daki araç degil. tşklr

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2011, 02:12:10 »
golfüçyüs kardeşim foto yüklemeyi çok basit anlatmışsın artık 40 yıl hatırı var :tamamdir o gördüğün zetinburnun daki araç degil. tşklr
rica ederim  :) fotoları yüklemişsin madem hemen bi kaç yorum patlatıyım
1. arabanın içi temiz gözüküyo direksiyon vb. yani km düşük veya çok çok özenli kullanılmış
2.golfün hem beyaz hem sunrooflu  :sevgi: :sevgi: beyaz golfte çok asil duruyo bence ama arka tampon altı plastik olduğundan boyasını atmış biraz
3.abanın ızgara kapı kolu ne varsa beyaza boyamışsın güzel olmuş stoplarıda siyah yapmışsın ama bu sefer ön farlar biraz sırıtmış o yüzden farların içini siyaha boyabilirsin bence

veya böyle bişey düşünebilirsin zeytinburnunda gördüğüm golfte bu farlar vardı inanılmaz yakışıyodu arabaya fardaki ledlerde çakma karınca kadar olan ledlerden değil bildiğin audi ledleri kesinlikle tavsiye ederim  :tamamdir
bide abi nerde oturuyosun araç kaç model km nedir acaba

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2011, 13:32:19 »
maşaALLAH araban çok güzel duruyor.tampon ve çıtaların  beyaz olması bide sanroof lu olması + kazandırmış araca. stoplarında güzel. spoilerde mükemmel duruyor haliyle.o teyip'i saymassak, bence 10 numara bir araç. güle güle kullan ADAŞ.  ALLAH kazasız belasız günlerde kullanmak nasip eder inşaALLAH....   cam filmi çok güzel ama bu sayede polisle ikili ilişkilerin bayağı artabilir sana söyleyeyim.polis çevren genişler.bazıları ile kanka dahi  olabilirsin.   :D   :D   :D 
 genellikle, ortaköy, bağcılar güneşli meydanı,taksim meydan civarı bulunuyorlar.    :bekleriz:  :bekleriz:  :bekleriz:
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2011, 13:35:55 Gönderen: deli_kan57 »

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2011, 23:08:36 »
arabam için yaptığınız iltifatlara tşk ederim Allah razı olsun herkeze kazasız belasız yolçuluklar dilerim önce.
arabam 2001 golf confortline 125 binde araç. temiz aldım temiz kullanmaya gayret ediyorum. araçın arka tamponlarında boya atmaları var uafak tefek keyfe keder olduğu için bişi yapmadım banada çok batmıyorlar açıkca :D farları siyaha boyama bilmiyorum bi düşüneyim bakalım. :tamamdir serhat kardeş o falar fiyatı nedir biliyormusun peki veya bi araştıralım ederi nedir diye.

adaşım valla ses sistemini begenmedim diyon valla benim en hoşuma giden noktalardan biri ses sistemim belki teyp video klip falan oynatmıyor ama genede sony marka vede 1000 w buffer kolonu falan manyak sesi var ses ver yeter bakmayan yok yani :tamamdir. güzel yorumlarınız için tşkler arkadaşlar

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 12 Nisan 2011, 16:38:50 »
siyah zeminli far için Golf IV e siyah far uygulaması (resimli-anlatımlı)
benim resmini koyduğum farların fiyatı 400 450 lira falan tabi senin far zeminini siyaha boyamak daha ucuz maliyetli bi iş olur. yalnız far içini boyamak istiyosan farlarının markasını bi kontrol et hella lar bu ieş uygun :)

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle