Bende bundan önce 99 comfort golf 4 vardı onda 15 jant vardı.şu anki 2003 pasificte de 16 pasific jantı var ve her ikisinde de arkaların sert vurduğunu hiç hissetmedim.lastik ebatların nedir?benim 225-55-16.senin bahsettiğin durumu forumda bir çok arkadaştan duymuştum bozuk yollarda ve kasislerde arkalar çok sert vuruyor diye.benim şu ana kadar böyle bir şikayetim olmadı çok şükür. ama sen yine de bir göster ne olur ne olmaz diye süspansiyonlar patlak olmasın.
çok tehlikeli duruyo maşallah kazasız belasız inş. avrupa araçları gerçektende farkediyo boyası falan sanki 0 gibi
Eyvallah fark var en büyük dikkat çeken Tr'de Golf IV'lerin sis farları ( far içinde ) yok olsa ne olur sanki Tr'ye gelen araba neden farklı olsun
İlgi çekici duruyor... Gece görüntüsünüde isteriz
Kardeş çok güzel olmuş ledi içine yerleştirdiğiniz kasanın da resmini çekebilir misin?
bu abi
Maşaallah aracınız çok güzel, Gündüz ledi çok güzel uymuş gerçekten.Şu gündüz ledi olayını ben de araştırıyorum,phlips'in 5'li ledine baktım ama fiyatı çok uçuk 350-400 tl arası.Siz ne marka taktırdınız ve fiyatı ne kadar,temin edebilir miyiz?