Arkadaşlar ben sırf aküm bitti diye elektrikçiye ve tamircime aracı verdim 1 hafta uğraştılar tabi lafta sözde bunlar, aracı yatırırlar bi kenarda son gün bakarlar. Neyse yedek akü vardı araçta akü servisine ait akü ile gitti benim araç tamircime, sordum neyse yaptık aküde sorun yok denildi. Aracı teslim alırken 1 lpg tankı full parası verdim 1 depo lpg +50 tl benzin kullanmışlar benim cepten gitti ne hikmetse, sen arayaba bu kadar aldığın benzini lpg yi aküyü denemek için durmadan binersen be kardeşim o akü bitermi zaten haksızmıyım arkadaşlar. Neyse aracı aldım servisten orjinal akümü aldım taktım araca sabah kontağı vurdum zor zoruna aldı şimdi yeşil yanmıyor aküde neyse akşama kadar bindim bu gün eve girecem kontağı kapattım kitledim aracı ve arabada bişey unuttum kapıyı açtım göstergeler hala km saati ve saat çalışıyor hala kapıyı kapattım kitledim üzerime kontak takılı değil hala aracın göstergeleri çalışıyor bunu tamirci nasıl görmüyor bide yaptık diye teslim ediyor. Sizce aküm bundan dolayımı bitiyor acaba veya bu sorunu nasıl halledebilirim. Benzin göstergemdede bir arıza var gibi zor yükseliyor benzin alınca.